Θέλει να είναι σίγουρος ο Σαββίδης για ΠΑΟΚ

09:08 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως για να προχωρήσει κανονικά στην επένδυση του στην ΠΑΕ θα πρέπει να είναι σίγουρος πως δεν θα βρει εμπόδια και για αυτό ζήτησε πως πρώτα από όλα θα πρέπει να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη διαβεβαίωσε τον Σαββίδη πως ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

θα είναι δίπλα του με τον ομογενή επιχειρηματία, σύμφωνα με την "Sportday", να γίνεται μεγαλομέτοχος βάζοντας τα 10 εκ. ευρώ που είχε υποσχεθεί μέχρι τις 16 Ιουλίου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα τέσσερα είναι τα στοιχεία που δείχνουν πως ο Σαββίδης θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Αρχικά έδωσε άτοκο δάνειο στον ΠΑΟΚ προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να εξασφαλίσει την αδειοδότηση ενώ υποσχέθηκε πως θα βάλει ακόμα περισσότερα χρήματα στο μέλλον. Στην συνέχεια έβαλε στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ έναν άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του, τον Κοντάρεφ, ενώ ένας άλλος στενός συνεργάτης του πήγε στην ΕΕΑ και διαβεβαίωσε πως ο Σαββίδης θα συγκεντρώσει τα έγγραφα που χρειάζονται για να μπορέσει να επενδύσει στην ομάδα. Τέλος, ο Σαββίδης πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, δείγμα της επιθυμίας του ομογενούς επιχειρηματία να επενδύσει στον ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα