Θέλει Ίντερ ο Οσβάλντο…

23:49 13/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το μέλλον του γεννημένου στην Αργεντινή επιθετικού στη Ρόμα είναι πιο αβέβαιο από ποτέ, μιας και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να τον πουλήσουν, αφού οι σχέσεις μαζί του δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.
Αρκετές αθλητικές ιστοσελίδες της γειτονικής μας χώρας αναφέρουν, ότι ο 27χρονος επιθετικός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους «νερατζούρι» και είναι πρόθυμος να περιμένει μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για να «ανηφορίσει» στο Μιλάνο, αφού πρώτα «ανάψει»(;) το πράσινο φως ο σύλλογος της Ρώμης.
Από την άλλη,

η διοίκηση της Ίντερ, που ψάχνει έτσι και αλλιώς επιθετικό, αναζητεί την κατάλληλη φόρμουλα για να κάνει δικό της τον διεθνή με την εθνική Ιταλίας ποδοσφαιριστή, ωστόσο αυτό δείχνει ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς οι «τζιαλορόσι» δεν... ψήνονται να δώσουν τον Οσβάλντο σε μια ομάδα, όπως αυτή του Μιλάνο.
Ο πρώτος σκόρερ του περασμένου πρωταθλήματος για τους πρωτευουσιάνους έχει απορρίψει ήδη τις προτάσεις των Σαουθάμπτον, Ζενίτ και Βόλφσμπουργκ, ενώ παραμένει ανάμεσα στους υποψήφιους για την ενίσχυση των επιθετικών γραμμών των Νάπολι, Λίβερπουλ και Ίντερ.
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αρέσει ιδιαίτερα στον Βάλτερ Ματσάρι και τον ήθελε υπό τις οδηγίες του ακόμα και όταν ήταν προπονητής στη Νάπολι.

Keywords
Τυχαία Θέματα