Θέλει διαζύγιο ο Σουάρες

18:37 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τι κι αν ο Μπρένταν Ρότζερς ζήτησε την έγγραφη συγνώμη του Λουίς Σουάρες για τις δηλώσεις του αναφορικά με το συμβόλαιό του.
Τι κι αν ο Βορειοϊρλανδός τον έστειλε να προπονείται μόνος του. Ο 26χρονος συνεχίζει το δικό του... τροπάρι.
Σε νέες του δηλώσεις στη Marca, επανέλαβε πως θέλει να αποχωρήσει από τους «κόκκινους» για να αγωνιστεί σε μια ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Παράλληλα, έβγαλε εκτός «μάχης» τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας πως ποτέ δεν πλησίασε τον ίδιο ή την Λίβερπουλ για

να ζητήσει τη μεταγραφή του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ακόμη υπερασπίζομαι τη φανέλα της Λίβερπουλ και θα το κάνω μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο στόχος μου είναι να έρθω σε συμφωνία με τον σύλλογο σε φιλικά πλαίσια και ελπίζω πως θα γίνουν αυτά που συμφωνήσαμε πέρυσι, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.
Δεν είναι ότι είμαι απελπισμένος να αποχωρήσω, αλλά θέλω να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, όπως και εγώ έκανα σαφή τη θέση μου έναν χρόνο πριν. Ο Τζέραρντ έχει μεγάλη ιστορία με τον σύλλογο και τα λόγια του είναι πολύ σημαντικά για όλους, αλλά πρέπει να καταλάβει ακόμη και ο τελευταίος πως χρειάζομαι να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να συνεχίσω να μεγαλώνω ως ποδοσφαιριστής.
Μια ομάδα που παίζει εκεί (σ.σ Άρσεναλ), κάνει μεγάλη προσπάθεια για να με αποκτήσει και ο καθένας θέλει να είναι εκεί που αισθάνεται άνεση. Υπήρξαν πολλές φήμες για τη Ρεάλ, αλλά δεν κάλεσε ποτέ στο τηλέφωνο εμένα ή τη Λίβερπουλ για να διαπραγματευτεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα