Θέλει Euro ο Στάινερ

22:12 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 είναι η Τσεχία, η οποία στοχεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας, Τσεχία, θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία σε φιλική αναμέτρηση την Τετάρτη (29/2). Στην αποστολή της, βρίσκεται και ο 35χρονος επιθετικός, Γίρι Στάινερ ο οποίος μιλώντας στην UEFA

τόνισε πως θέλει να βρεθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τη φυσική κατάσταση και δεν χρειάζομαι κάποια ειδική μεταχείριση από τον προπονητή για να είμαι καλά σωματικά. Νιώθω καλά με τους νεότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας», είπε.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Μίχαλ Μπίλεκ είπε για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή: «Τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι σπουδαία προσωπικότητα με μεγάλη εμπειρία. Έχουμε τους Τόμας Ροσίτσκι και Ντάνιελ Κόλαρ που παίζουν στη θέση του, αλλά σίγουρα μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή», είπε ο τεχνικός της Τσεχίας.
«Είναι σπουδαίο για εμένα να επιστρέφω στην εθνική ομάδα. Μου δίνει τεράστιο κίνητρο», συνέχισε ο 36 φορές διεθνής ποδοσφαιριστής. «Ξέρω ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε και δεν πρέπει να επαναπαυτώ. Είναι γεγονός, πως αν κατακτήσω το πρωτάθλημα με τη Λίμπερετς και βρεθώ και στα τελικά του Euro θα είναι εντυπωσιακό τέλος για την καριέρα μου», κατέληξε ο Στάινερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα