«Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει»

14:48 20/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Καλλονή συνεχίζει να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της μακριά από το γήπεδο της, που δεν είναι έτοιμο, με τον γενικό διευθυντή Προκόπη Καρτάλη να αναφέρει πως σε κάθε παιχνίδι η Καλλονή μπαίνει μέσα 50.000 ευρώ και να τα βάζει με τους ανθρώπους της τοπικής διοίκησης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Καλλονής, Προκόπης Καρτάλης, στον SENTRA FM 103.3
«Ο κ. Γιακαλής (σ.σ περιφερειάρχης Λέσβου) μαζί με το υπουργό Δικαιοσύνης, ο κ Αθανασίου έχουν κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια

να προσπαθήσουν να παίξει η ομάδα στο γήπεδο της. Έχουμε μεγάλα προβλήματα εδώ από τους τοπικούς παράγοντες μέχρι τον Δήμο της Λέσβου που μας δημιουργεί πολλά προβλήματα. Δεν θέλουν αυτοί οι άνθρωποι, έχουν τα δικά τους προβλήματα με τις πολιτικές παρατάξεις και βγάζουν τα κόμπλεξ τους πάνω στην ομάδα, βγαίνουν στην τηλεόραση λένε καλά λόγια και μετά λένε γιατί τα είπα.
Έχουμε εδώ στην Μυτιλήνη ένα άνθρωπο που θέλει να βάλει λεφτά και θέλουν να τον διώξουν, δεν θα το καταφέρουν. Εμείς κάνουμε προπόνηση έρχεται η Παρασκευή και φεύγουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι εκτός ίσως και για αυτό να παίζουμε καλά, γιατί δεν έχουμε το άγχος της έδρας αλλά το θέλουμε αυτό.
Η αντίδραση θα είναι πολύ δυνατή κάνει υπομονή ο πρόεδρος αλλά όταν έρθει η ώρα θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Πρώτη φορά ομάδα ανεβαίνει στην Super League πάει τόσο καλά. Ο Πλατανιάς έφτιαξε γήπεδο με λεφτά του δήμου, πέρασαν τέσσερις μήνες και δεν έγινε τίποτα.
Είναι πολύ δύσκολο έχω πάει σε όλα τα δημοτικά συμβούλια αν δείτε τι γίνεται εκεί μέσα θα τρελαθείτε. Έγινε μια χορηγία για τις μελέτες για να προχωρήσει το θέμα και ήθελαν να περάσει ένας μήνας.
Σε ένα δημοτικό συμβούλιο ο ένας κάνει 30 ώρες να σηκώσει το χέρι του για να ψηφίσει. Εμείς δεν είχαμε ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, είναι να κάνεις εμετό, όλοι αυτοί ήθελαν να είναι μέσα στην ομάδα. Ο πρόεδρος τους έχει κάνει πέρα, δεν τους θέλει, αν ανακατεύονταν όλοι αυτοί θα παίζαμε τοπικό, αυτή είναι η επιτυχία της ομάδας
Η ομάδα θα αντέξει γιατί είναι δεμένοι, όλα αυτά έκαναν την ομάδα πιο δυνατή. Ο κ. Ματζουράκης είναι μάνα σε τέτοιες τις περιπτώσεις. Έχουμε φτιάξει ένα σύνολο που θα αντέξει.
Ο δήμαρχος σήκωσε τα χέρια και το ανέλαβε ο κ. Γιακαλής το ανέλαβε για να το τρέξει αλλά σε κάθε δημοτικό συμβούλιο περνάει κάτι με χίλια ζόρια. Ο πρόεδρος είναι 4-5 μέρες στην Ελλάδα έρχεται για να δει τα παιχνίδια και φεύγει.
Σε μια εκπομπή είχα πει ότι τέλη Νοεμβρίου θα μπούμε στο γήπεδο αλλά ευτυχώς δεν είπα το έτος. Όταν ακούς τον περιφεριάρχη να λέει δεν μπορώ να ρισκάρω να σας πω πότε μακάρι να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι η ομάδα αυτή μπαίνει σε κάθε παιχνίδι 50.000 ευρώ μέσα, 15. 000 πληρώνουμε στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα