«Θα προσπαθήσω για μια καλή σεζόν»

17:13 16/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τον προκριματικό των 400 μ. εμπ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είχε δηλώσει πως ο πρωταθλητισμός τελείωσε για εκείνον.Φαίνεται πως η...θολωμένη σκέψη που ο Περικλής Ιακωβάκης είχε εκείνη τη στιγμή, τον οδήγησε σε βιαστικές αποφάσεις. Όταν βέβαια το μυαλό καθάρισε, ο αθλητής αποφάσισε να δώσει παράταση ενός έτους στην...πλούσια καριέρα του.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μ. εμπ.

εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.
Παράλληλα έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους, που όπως από καιρό είναι γνωστό παραμένουν υψηλοί. «Η προετοιμασία πάει καλά. Δεν έχω απαλλαχθεί εντελώς από τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Παρόλα αυτά κάνω κανονικά την προετοιμασία μου και συνεχίζω παράλληλα αποθεραπεία και ενδυνάμωση», εξηγεί ο Ιακωβάκης, για να συμπληρώσει σχετικά με το τι περιμένει το αγωνιστικό 2013.

«Θα προσπαθήσω να κάνω μια καλή σεζόν, όπως αρμόζει στον Περικλή. Θέλω να τρέξω γρήγορα και καλά και παράλληλα να βελτιώσω κάποια πράγματα που δεν μπόρεσα την περσινή χρονιά. Το καλοκαίρι δεν πίστευα πως θα μου βγει τέτοια κόπωση. Έφτασα στο Ελσίνκι και ήμουν λιώμα. Κι αυτό γιατί έκανα πολλές κούρσες στο σύντομο διάστημα. Φέτος θέλει καλύτερη διαχείριση στο πόσες κούρσες θα κάνω και πότε θα τις κάνω».

Ο όγδοος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι αναμένεται να κάνει τον πρώτο του αγώνα τον Μάιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα