«Θα πολεμήσουμε με τον Αστέρα για τη νίκη»

20:20 30/9/2014 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένος να διεκδικήσει τη νίκη με την Παρτιζάν στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα είναι ο Μάρκο Νίκολιτς. «Μετά από την εκτός πλάνων διακοπή, έχουμε μια δύσκολη επίσκεψη στην Ελλάδα, με τον Αστέρα να είναι τα τελευταία χρόνια στις υψηλές θέσεις. Παίζοντας με αρκετούς ξένους, κυρίως Αργεντινούς, έχει ποιότητα και δυνατή επίθεση. Εμείς έχουμε καλό ρυθμό και πάμε στην Ελλάδα με ταπεινότητα για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο,

με στόχο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά.

Για τα προβλήματα απουσιών, σημείωσε: «Ο Νίκολα Ντρίντσιντ έχει παρόμοιο τραυματισμό με αυτόν του Νεϊμάρ στο Μουντιάλ, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Τη Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και τον περιμένω στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Ο Βλάντιμιρ Βόλκοφ γυμνάστηκε τη Δευτέρα για πρώτη φορά με την ομάδα, ενώ ο Μπράνκο Ίλιτς είχε ίωση και είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση».

Για το κλειδί του αγώνα, υπογράμμισε: «Πρέπει να παλέψουμε με τον Αστέρα για 90 λεπτά, περιμένοντας την ευκαιρία. Θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε στο γήπεδο. Αν δεν πιστεύεις σε μεγάλους στόχους, τότε ποτέ δεν θα τους πετύχεις».

Τέλος, για τον αμυντικό Νίκολα Βουγιαντίνοβιτς που προπονείται τις τελευταίες μέρες με την Παρτιζάν, σχολίασε: «Προπονήθηκε μαζί μας, έχουμε μια καλή σχέση και αν είναι για το καλό της Παρτιζάν και γίνει η συνεργασία, θα είμαι ευτυχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα