«Θα παραμείνει ο Ντι Ματέο»

17:27 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ιταλός προπονητής αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του Αντρέ Βίλας Μπόας, με τους «Μπλε» να ανακοινώνουν ότι θα μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Ντι Ματέο έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα, έχει ξαναδώσει κίνητρο στους... παλιούς και σύμφωνα με τον Χοντλ, είναι στο χέρι του να πείσει τον Αμπράμοβιτς ότι αξίζει να τον κρατήσει.

«Χρησιμοποιείς τους καλύτερούς σου παίκτες στις μεγάλες βραδιές και αυτό ακριβώς έκανε. Ξεκούρασαν τον Φρανκ, αλλά μπήκε μέσα στον αγώνα

πολύ θετικά, ήθελε να προωθείται μέχρι την αντίπαλη περιοχή ενώ τα πήγαινε καλά και αμυντικά. Ο Ντρογκμπά θα κάνει το ίδιο όταν επιστρέψει το Σαββατοκύριακο ή όποτε παίξει ξανά. Ο Τζον Τέρι και ο Άσλει Κόουλ είναι οι καλύτεροι παίκτες στη θέση τους και είναι αναγκαίοι. Πρέπει να είναι βασικοί και ο Ρομπέρτο το γνωρίζει αυτό», είπε ο Χοντλ για να προσθέσει:

«Είχε μια πραγματικά καλή βραδιά, είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχει ακόμα τη δυνατότητα να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος και νομίζω ότι θα φτάσει σίγουρα μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκεται σε θέση ισχύος για τη δουλειά αυτή τη στιγμή. Είναι στα χέρια του».

Keywords
Τυχαία Θέματα