«Θα κάνουμε άλλη μία μεταγραφή»

19:42 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

Την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για λογαριασμό του Λεβαδειακού, προανήγγειλε ο Τάκης Λεμονής, μέσω της κάμερας του novasports.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη στον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξουμε, δείχνοντας τον απαραίτητο ενθουσιασμό και πάθος, αφού όλοι θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή.

Καμιά ομάδα δεν μπορεί ακόμα να είναι έτοιμη, αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει μετά την τρίτη αγωνιστική που θα αρχίσουν να ρολάρουν οι ομάδες».

Για τον Πανθρακικό:

«Ο Πανθρακικός

έχει ενισχυθεί αρκετά αλλά δυστυχώς έχουμε παρακολουθήσει μόλις ένα δύο παιχνίδια, οπότε η πληροφόρηση δεν είναι αυτή που έπρεπε. Κάτι που ισχύει και για τον αντίπαλο».

Για περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση των Βοιωτών:

«Θα κάνουμε άλλη μία μεταγραφική κίνηση μετά και την απόκτηση του Κονέ. Γράφτηκε πως θέλουμε «δεκάρι», κάτι που παραπέμπει σε άλλες εποχές, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Σε καμία δεν πρέπει ο κόσμος να νομίζει πως ο Κονέ είναι ένα τέτοιο στυλ παίκτη. Είναι ένας ισορροπημένος ποδοσφαιριστής που θα μας βοηθήσει αλλά δεν είναι αυτό που παρουσιάστηκε από κάποιους».

Για το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ομάδα:

«Έχοντας σχεδόν όλη την ομάδα στη διάθεσή μου, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο βάσει των ικανοτήτων που έχουν οι παίκτες μας. Σίγουρα αρχίζουμε να αισθανόμαστε πολύ καλύτερα στο πώς αναπτυσσόμαστε και στο πως δημιουργούμε ευκαιρίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα