Θα γίνει μάχη στο Τορίνο!

23:59 24/4/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2-1
Γήπεδο: Ντα Λους

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση χέρι η Μπενφίκα που κέρδισε με 2-1 τη Γιουβέντους στη Λισαβόνα.

Η Μπενφίκα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 3ο μόλις λεπτό ο Γκαράι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σουλεϊμάνι, έκανε το 1-0. Στο 1ο λεπτό ο Σουλεϊμάνι έκανε το σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στο 14' το σουτ του Τέβες δεν ανησύχησε τον Αρτούρ.

Στο 55ο λεπτό ο Αρτούρ έπεσε κι έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Πογκμπά,

ενώ στο 57' ο κίπερ της Μπενφίκα βγήκε και πρόλαβε την κεφαλιά του Βούτσινιτς. Στο 70' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Ροδρίγο και στο 73' ο Ασαμόα έκανε το γύρισμα για τον Τέβες που με όμορφο πλασέ έφερε στα ίσα το σκορ. ωστόσο στο 83ο λεπτό ο Καβαλέιρο πάτησε πανέμορφο με τακουνάκι στον Λίμα που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Στο 86ο λεπτό το σουτ του Μάρκοβιτς έξυσε το δοκάρι του Μπουφόν, ενώ στο 89' ο Αρτούρ είπε όχι σε μοναδικό τετ α τετ με τον Μαρκίζιο.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουϊζάο, Περέιρα, Σικέιρα, Γκαράι, Σουλεϊμάνι (61' Αλμέιδα), Γκόμες (82' Καβαλέιρο), Πέρες, Καρντόσο (62' Λίμα), Ροδρίγο, Μάρκοβιτς

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Κάσερες, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Ασαμόα, Βούτσινιτς (65' Τζιοβίνκο), Τέβες (82' Οσβάλντο).

Keywords
Τυχαία Θέματα