«Θα είναι θρίλερ τα Ρεάλ-Γιουνάιτεντ»

14:59 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ βρέθηκε στο γκρουπ των "αδυνάτων" και οι πιθανότητες να κληρωθεί με έναν δυνατό αντίπαλο ήταν μεγάλες όπως και έγινε με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δυο παιχνίδια που αναμένεται να είναι θρίλερ όπως υποστήριξε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο.
Λίγο μετά την κλήρωση για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Θεωρώ πως οι φίλοι των δυο ομάδων ανυπομονούν να παρακολουθήσουν αυτά τα δυο παιχνίδια. Είναι κάτι πολύ δελεαστικό για τον κόσμο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Οι σχέσεις των δυο

ομάδων είναι πολύ καλές. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Αλλά είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Τα ματς θα είναι θρίλερ".
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που τον ανέδειξε με τον Μπουτραγκένιο να δηλώνει: "Σίγουρα θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον Ρονάλντο. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και φυσικά θα κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα του".

Keywords
Τυχαία Θέματα