«Θα δείξει σημαντικά πράγματα στο μέλλον»

17:32 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Τάκης Φλώρος παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής μας απέναντι στην Ολλανδία, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ όπως δήλωσε στο σάιτ της Ομοσπονδίας, είναι αισιόδοξος για αυτήν την ομάδα, αφού αποτελείται από νέο... αίμα.

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με την Ολλανδία. Τα πήγαμε καλά σε τρεις τομείς στο παιχνίδι, σερβίς, μπλοκ και υποδοχή αλλά είχαμε μικρότερα ποσοστά σε σχέση με άλλες φορές στην επίθεση.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η ελληνική ομάδα έχει το μικρότερο μέσο όρο σε ηλικία στο τουρνουά, περίπου 20 χρονών και ίσως το μικρότερο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Επίσης, στο ρόστερ έχουμε δύο 16χρονες, γεγονός που έχει κάνει εντύπωση εδώ, αφού και οι δύο, και η Βασιλαντωντάκη και η Στράντζαλη δεν έχουν έρθει μόνο για την παρουσία αλλά έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Τάκης Φλώρος.

Όσον αφορά στα λάθη που έγιναν σε αυτόν τον γύρο της προκριματικής φάσης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής είπε: "Αν είχαμε μεγαλύτερη πληροφόρηση για την Ουκρανία στο ξεκίνημα, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Το σημαντικό είναι ότι θα την γνωρίζουμε στη συνέχεια, στα παιχνίδια που θα δώσουμε στην Ουκρανία και ενδέχεται να πάμε καλύτερα".

Ο Τάκης Φλώρος μίλησε και για το μέλλον αυτής της Εθνικής, λέγοντας, "Με διακατέχει αισιοδοξία για αυτήν την ομάδα, αφού είναι πολύ νεανική, με ταλέντο και πιστεύω ότι έχει να δείξει σημαντικά πράγματα στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα