«Θα χάσετε για να γυρίσετε ζωντανοί»

12:26 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τις καταγγελίες των παικτών του Γαζώρου για περιστατικά στο Καυταντζόγλειο στον αγώνα με τον Ηρακλή ήρθαν και οι καταγγελίες των ανθρώπων του ΑΟ Χανιά για να αποδείξουν τι απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Football League 2. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της κρητική ομάδας κατήγγειλαν ότι, πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας στην Ελευσίνα, άνθρωποι

που βρίσκονταν στο γήπεδο απειλούσαν τους παίκτες του ΑΟ Χανιά πως αν θέλουν να γυρίσουν ζωντανοί στην Κρήτη θα πρέπει να χάσουν. Παράλληλα στην ανακοίνωση της κρητικής ομάδας γίνεται λόγος και για προπηλακισμούς από "φουσκωτούς".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά: " ΠΡΟΣ: ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β' ΚΑΙ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Μ.Μ.Ε.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ
Ξεκινώντας την εφετινή χρονιά, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και η Επιτροπή Στήριξης, έθεσαν ως ένα εκ των πρωταρχικών στόχων για την δημιουργία μιας υγιούς ομάδας, την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και την δημιουργία δεσμών με όλες τις ομάδες.
Πιστεύουμε ότι το έχουμε καταφέρει σε απόλυτο βαθμό και αδιάψευστο μάρτυρα αποτελούν οι ίδιοι οι αντίπαλοι μας σε όσα παιχνίδια έχουμε δώσει στην έδρα μας τόσο στο α' όσο και στον β' γύρο.
Σε αγώνες υψίστης βαθμολογικής σημασίας, όπως με τον Απόλλων Σμύρνης και τον Πανηλειακό, επίσης στην Κρητική αναμέτρηση με τον Ρούβα, οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων ομάδων ένιωσαν σαν στο σπίτι τους, ασχέτως αν στα δυο από τα προαναφερθέντα ματς, η ομάδα μας ηττήθηκε.
Δεν υπήρξε κανένας μα κανένας εντός έδρας αγώνας του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ που οι αντίπαλοι προπονητές και παράγοντες να μην ευχαριστήσουν είτε δημόσια, μέσω της τηλεόρασης και ανακοινώσεων, είτε κατιδίαν, τους ανθρώπους του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ για την πραγματική Κρητική φιλοξενία που τους παρέχουμε, με καλωσορίσματα, κεράσματα κ.α.
Είμαστε περήφανοι που έχουμε κάνει πράξη συνθήματα όπως «η βία δεν έχει θέση στα γήπεδα», «χειροκροτήστε τον αντίπαλο» κ.α. και φυσικά δεν είμαστε σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να αλλάξουμε τακτική.
Το λέμε αυτό, διότι την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 η αποστολή του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ έζησε στιγμές που γύρισαν πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στο Δημοτικό γήπεδο της Ελευσίνας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας.
Όσοι δεν ήταν όχι μόνο στο γήπεδο αλλά μέσα στα αποδυτήρια και στην φυσούνα, δεν μπορούν να καταλάβουν τα όσα πέρασαν τα μέλη της ομάδας μας.
Θα θέλαμε πολύ λόγω της ημέρας (1η Απριλίου), όλα όσα συνέβησαν να ήταν μια κακόγουστη φάρσα, ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.
Αλλά αστεία με φουσκωτούς, γροθιές και κλωτσιές, απειλές, ύβρεις, δυναμιτάκια με εκκωφαντικό θόρυβο και επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα, σίγουρα δεν υπάρχουν.
Βιώσαμε δυστυχώς μια πρωτόγνωρη για το 2012 κατάσταση σε αγώνα επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με πρωαταγωνιστές στρατευμένους τραμπούκους και υποτιθέμενους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Εννοείται βέβαια ότι ο Αστέρας Μαγούλας είχε φιλοξενηθεί με άριστο τρόπο στον αγώνα του α' γύρου, και είχε εκφράσει, τότε, δημόσια

Keywords
Τυχαία Θέματα