«Θα μπορούσαμε ν΄ αξιοποιήσουμε καλύτερα τα εκτός έδρας ματς»

22:43 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην κάμερα της Nova, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για την Ξάνθη κόντρα στον Πανθρακικό, σχολιάζοντας τι θα μπορούσε να γίνει αν η Skoda ήταν πιο προσεκτική εκτός έδρας.

Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων και νικητών στο ντέρμπι της Θράκης, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, τόνισε στην κάμερα της Nova: «Νομίζω πώς πρόκειται για

μεγάλο βήμα στην εξέλιξη της πορείας μας στο πρωτάθλημα. Εξασφαλίζουμε την παραμονή, που ήταν ο πρώτος στόχος μας, και από εδώ και πέρα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στα εκτός έδρας παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Πήραμε βαθμούς σε δύσκολες έδρες και χάσαμε αντίστοιχα, εντός έδρας, πόντους με ομάδες στα μέτρα μας. Θα μπορούσαμε ν΄ αξιοποιήσουμε καλύτερα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Μένει να είμαστε το ίδιο καλοί».

Μετά το 0-2 της Κομοτηνής, στη Nova, μίλησε και ο αμυντικός της Ξάνθης Δήμος Μπαξεβανίδης που ερωτήθηκε και σχολίασε περισσότερο την κόντρα ανάμεσα στην ομάδα του και τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Τα παλιά χρόνια υπήρχε πολεμικό κλίμα. Μετά οι ομάδες χάθηκαν για λίγο και τώρα, τα τελευταία χρόνια, συναντώνται ξανά. Ευτυχώς κερδίσαμε! Με τους αντίπαλους παίκτες όταν βρεθούμε έξω είμαστε φίλοι, μέσα στο γήπεδο, όμως, είμαστε επαγγελματίες. Παίζουμε για τις ομάδες μας εννοείται. Αγωνιστικά από εδώ και πέρα μας μένει να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς γίνεται. Έχουμε ξεφύγει από τον υποβιβασμό, μένει να κοιτάξουμε πιο ψηλά. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας, που αρχίσαμε να κερδίζουμε εκτός έδρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα