Τέβες: Τιμή μου να φοράω την φανέλα του Ντελ Πιέρο

15:09 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους παρουσίασε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, τον Κάρλος Τέβες ο οποίος θα αγωνίζεται με την φανέλα με το Νο.10 κάτι που αποτελεί τιμή για τον ίδιο, όπως είπε, αφού την συγκεκριμένη φανέλα τίμησε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: "Το Νο.10 είναι ένα νούμερο με μεγάλη υπευθυνότητα καθώς το είχαν φορέσει μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος και τελευταίος ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Για μένα αποτελεί τιμή που φοράω την

φανέλα του. Έχω ήδη φορέσει το Νο.10 του Μαραντόνα στην Μπόκα Τζούνιορς. Η μεγάλη πρόκληση δεν είναι να φορέσω το Νο.10 αλλά να σταθώ στο ύψος της Γιουβέντους".
Για την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Κάρλος Τέβες δήλωσε: "Μίλησα με τον Πελεγκρίνι και του ξεκαθάρισα πως ήθελα να αποχωρήσω από την Μάντσεστερ Σίτι μιας και ένιωσα ότι ο κύκλος μου εκεί είχε κλείσει. Ευχαριστώ την Μάντσεστερ Σίτι για τα όμορφα χρόνια που πέρασα και την Γιουβέντους για την προσπάθεια που κατέβαλε για να με φέρει εδώ".
Ο Αργεντινός επιθετικός αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που υπήρξε από την Μίλαν λέγοντας πως "είχα μιλήσει με τον Αντριάνο Γκαλιάνι πριν από ένα χρόνο για 2-3 φορές. Τώρα όμως είμαι παίκτης της Γιουβέντους και είμαι χαρούμενος εδώ. Υποχρέωση μας όμως είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όμως η Γιούβε είναι δυνατή και το όνειρο είναι το Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του στην Γιουβέντους, ο Κάρλος Τέβες δήλωσε: "Μπορώ να δώσω στην ομάδα την εμπειρία και την ποιότητα μου. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα ομορφότερα και τα δυσκολότερα στον κόσμο. Έχω κίνητρα. Το να φορέσω αυτή την φανέλα είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται".

Ο Τέβες ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ στην Serie A με τον Αργεντινό επιθετικό να απαντά: "Αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρει ο τίτλος του πρώτου σκόρερ. Το σημαντικό είναι οι νίκες και αν η ομάδα νικάει θα είναι πιο εύκολο για εμένα να κατακτήσω ατομικούς στόχους".

Για τον συμπαίκτη του, τον Αντρέα Πίρλο, δήλωσε: "Με τον Πίρλο θα είναι τα πάντα πιο εύκολα. Αλλά είμαι ευτυχισμένος που θα έχω για συμπαίκτες και άλλους ποδοσφαιριστές όπως ο Μπουφόν για παράδειγμα. Είναι παίκτες που σέβομαι πολύ".

Σε ερώτηση για το πότε άρχισε να συζητά με την Γιουβέντους, ο Κάρλος Τέβες απάντησε το εξής: "Οι πρώτες επαφές με την Γιουβέντους έγιναν το 2011 και τώρα ολοκληρώθηκαν θετικά. Η Γιουβέντους είναι η μοναδική ομάδα που μίλησε μαζί μου και έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον. Την απόφαση την πήρα την στιγμή που μίλησα με την Γιουβέντους".

Keywords
Τυχαία Θέματα