Πλήγωσε τον πρώην…

18:00 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ: 4-2
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Ο Βάλτερ Ματσάρι συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή της Νάπολι στις επιτυχίες, ο κόσμος της ομάδας τον υποδέχτηκε με ανάμικτα συναισθήματα στο «Σαν Πάολο», αλλά οι πρώην παίκτες του τον πλήγωσαν. Η Νάπολι κέρδισε με 4-2 την Ίντερ σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και μένει κοντά στην κορυφή.

Γκολ έβρεξε στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν 5 φορές συνολικά. Την αρχή έκανε

η Νάπολι, που άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Χαντάνοβιτς η μπάλα στρώθηκε στον Ιγκουαΐν που με όμορφο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 10ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς, όπως έκανε και ο Ράφαελ στο 15' σε προσπάθεια του Ναγκατόμο, ενώ στο 25ο λεπτό το σουτ του Ινσίνιε τράνταξε το δοκάρι του Χαντάνοβιτς και στο 35' ο Καμπιάσο από κοντά πλάσαρε κι έκανε το 1-1. Η Νάπολι δεν άργησε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, καθώς στο 39' ο Μέρτενς με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Ίντερ, δέχτηκε και 3ο γκολ στο 42' με όμορφο σουτ του Ντζεμαϊλί. Ωστόσο η Ίντερ δεν τα παράτησε και στο 45+2' μείωσε σε 3-2 με τον Ναγκατόμο που σκόραρε σε κενή εστία.

Στο 54' και στο 55' οι δύο γκολκίπερ πραγματοποίησαν μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Ιγκουαΐν και Ναγκατόμο και στο 59' ο Καγιεχόν έχασε μοναδική ευκαιρία για το 4-2. Στο 64' και στο 65' ο Ράφαελ έσωσε τη Νάπολι, ενώ στο 72' η Ίντερ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άλβαρες. Οι παρτενοπέι συνέχισαν να πιέζουν κι έκαναν το 4-2 στο 81ο λεπτό ο Καγιεχόν έκανε το 4-2. Στο 90+2' η Νάπολι έχασε και πέναλτι με τον Πάντεφ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Φερνάντες, Αλμπιόλ, Ρεβεγιέρ (90' Πάντεφ), Ινλέρ, Ντζεμαϊλί, Ινσίνιε, Καγιεχόν, Μέρτενς (85' Αρμέρο), Ιγκουαΐν (77' Μπεχράμι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο (82' Ικάρντι), Ρανόκια, Ρολάντο, Τζόναθαν, Ταϊντέρ (61' Κόβασιτς), Καμπιάσο, Άλβαρες, Ναγκατόμο, Γκουαρίν, Παλάσιο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 4-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Σταθερά στην κορυφή παραμένει η Γιουβέντους, που διέλυσε με 4-0 τη Σασουόλο. Χατ τρικ από τον Τέβες.

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο ματς και αφού έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες και τελικά στο 15' έφτασε στο γκολ. Ο Πέγκολο απέκρουσε σουτ του Βιδάλ αλλά στην επαναφορά ο Τέβες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι «μπιανκονέρι» συνέχισαν να πιέζουν κι έφτασαν στο 2-0 στο 28ο λεπτό με πλασέ του Πελούζο μετά από γύρισμα του Τέβες, ενώ σο 38', ο Πέγκολο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του «απάτσι». Στο 43ο λεπτό ο Ίσλα σημάδεψε το δοκάρι του Πέγκολο, αλλά στο 45' ο Τέβες εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαρτζοράτι κι έκανε το 3-0.

Η «Μεγάλη Κυρία» δεν πάτησε φρένο στην επανάληψη και στο 68' ο Τέβες ολοκλήρωσε το χατ τρικ για το 4-0 μετά από σέντρα του Ίσλα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Βιδάλ (75' Παντοΐν), Ασαμόα, Ίσλα, Πογκμπά, Πελούζο (56' Ντε Τσέλιε), Τέβες (70' Κουαλιαρέλα), Γιορέντε.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Αντέι, Μπιάνκο, Μπαρτζοράτι, Κούρτιτς (51' Ζάζα), Μαρόνε, Λόνγκι, Μαγκνανέλι (71' Τσίμπσα), Φλόρες (75' Μασούτσι), Μισιρόλι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Την πολύ καλή φετινή της πορεία συνέχισε η Φιορεντίνα, που νίκησε με 3-0 την Μπολόνια κι έπιασε τετράδα.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Νέτο είπε όχι σε διαγώνιο σουτ του Κριστάλδο, ενώ στο 12' ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ του Κουαδράδο. Τελικά στο 13' μετά από λάθος στο κέντρο, ο Ίλισιτς χόρεψε όλη την άμυνα της Μπολόνια και με σουτ άνοιξε το σκορ για τη Φιορεντίνα. Στο 22ο λεπτό ο Κούρτσι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Κουαδράδο, όπως έκανε και στο 26' σε προσπάθεια του Ρόσι. Τελικά στο 29' ο Ρόσι έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Βαλέρο μάζεψε όμορφα την μπάλα και με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 2-0 για τους «βιόλα». Στο 33' το σουτ του Ντιαμάντι, έφυγε μόλις άουτ.

Στο 61ο λεπτό το σουτ του Ρόσι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 64' ο Ιταλός κατέβασε όμορφα μετά από κάθετη μπαλιά του Βαλέρο και με όμορφο πλασέ έγραψε το 3-0. Στο 76ο λεπτό το σουτ του Βάργκας σταμάτησε στο δοκάρι της Μπολόνια, ενώ στο 78' ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Κονέ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νετο, Τόμοβιτς (82' Κομπέρ), Ροντρίγκες, Σάβιτς, Πασκουάλ, Κουαδράδο, Ακουϊλάνι, Βάργκας, Μπόρχα Βαλέρο, Ίλισιτς (61' Χοακίν), Ρόσι (77' Ρέμπιτς).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Γκάρικς (46' Μπιάνκι), Άντονσον, Νατάλι, Πατζιέντζα, Μορλέο, Κριν (74' Ντέλα Ρόκα), Κονέ, Ντιαμάντι, Λασάλτ (46' Μαντοβάνι), Κριστάλδο.

ΤΖΕΝΟΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Στο 1-1 έμειναν Τζένοα και Αταλάντα και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Στο 2ο μόλις λεπτό, το σουτ του Τζιλαρντίνο, έξυσε το δοκάρι της Αταλάντα, ενώ στο 18' μετά από κόρνερ του Φετφατζίδη, ο Αντονέλι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μαρκέζε στο 26ο λεπτό, ενώ στο 34' ο Περίν απέκρουσε το σουτ του Ντένις.

Η Τζένοα ήταν καλύτερη στην επανάληψη και στο 73ο λεπτό ο Μαρκέζε έκανε την μπαλιά και ο Μπερτολάτσι με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Η Αταλάντα πίεσε από εκεί και πέρα και στις καθυστερήσεις ο Ντε λούκα με προβολή εξ επαφής έκανε το τελικό 1-1.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Αντονίνι, Μαρκέζε, Γκαμπερίνι, Μπιοντίνι, Ματουζάλεμ, Μπερτολάτσι (88' Ντε Μάιο), Κονατέ (59' Καλαϊό), Αντονέλι, Φετφατζίδης (55' Στουράρο), Τζιλαρντίνο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Σκαλόνι, Μιλιάτσιο, Λουκίνι, Μπρίβιο, Καρμόνα, Κιγκαρίνι, Μποναβεντούρα (85' Μαριλούνγκο), Κονέ (75' Μπριέντζα), Μοράλες (71' Ντε Λούκα), Ντένις.

ΚΙΕΒΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Τεράστιο διπλό με 1-0 πέτυχε η Σαμπντόρια επί της Κιέβο και πήρε βαθειά ανάσα.

Στο 2ο λεπτό ο Φρέι δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, ενώ στο 5' ο Ντα Κόστα απέκρουσε το σουτ του Θερό. Τελικά στο 17ο λεπτό η Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ, καθώς μετά από κόρνερ, ο Έντερ έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Πουτζιόνι.

Στο 56ο λεπτό ο Πουτζιόνι είπε όχι σε προσπάθεια του Γκαμπιαντίνι, ενώ στο 87' ο Παλόσκι αστοχησε από ιδανική θέση.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Σάρντο (84' Παλόσκι), Ραντοβάνοβιτς, Ριγκόνι, Χετεμάι, Εστιγκαρίμπια (51' Λαζάρεβιτς), Θερό, Πελισιέ (65' Ραντβάνοβιτς).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι (86' Ροντρίγκες), Μουστάφι, Γκασταλντέλο, Ρεγκίνι, Παλόμπο, Ρενάν (69' Σανσνόνε), Σοριάνο, Κρστίσιτς, Γκαμπιαντίνι, Έντερ (52' Μπιάρνασον).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΤΟΡΙΝΟ: 0-2
Γήπεδο: Φρίουλι

Την πολύ καλή φετινή της πορεία συνέχισε η Τορίνο που επικράτησε με 2-0 της Ουντινέζε μέσα στο «Φρίουλι».

Στο 3ο λεπτό ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Ντι Νατάλε και στο 7' το διαγώνιο σουτ του Ιμόμπιλε, έφυγε μόλις άουτ. Στο 14' και στο 18' ο Ιμόμπιλε αστόχησε ξανά, ενώ στο 38' το πλασέ του Ντι Νατάλε έφυγε μόλις άουτ.

Η Τορίνο μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας της Ουντινέζε, ο Φάρνερουντ με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 52' ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Μπάστα, ενώ στο 54' το σουτ του Λατσάρι πέρασε μόλις άουτ. Στο 66' το σουτ του Λόπες έξω από την περιοχή, έφυγε μόλις άουτ. Τελικά στο 75ο λεπτό η Τορίνο διπλασίασε τα τέρματά της, καθώς ο Νταρμιάν έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Ιμόμπιλε με σουτ εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 82ο λεπτό ο Μπρκιτς είπε όχι σε σουτ του Ιμόμπιλε.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Νάλντο (61' Λόπες), Ντανίλο, Ερτό, Λατσάρι, Περέιρα, Άλαν, Μπάστα, Γκάμπριελ Σίλβα, Φερνάντες (46' Μαϊκοσουέλ), Ντι Νατάλε.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μαξίμοβιτς, Γκλικ, Μορέτι, Νταρμιάν, Βίβες (73' Γκάτσι), Μπρίγκι (71' Μπάσα), Φάρνερουντ, Πασκουάλε, Ιμόμπιλε, Τσέρτσι (83' Μετζιορίνι).

ΛΑΤΣΙΟ-ΛΙΒΟΡΝΟ: 2-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Επιτέλους νίκη για τη Λάτσιο που επικράτησε με 2-0 της Λιβόρνο και γύρισε στα τρίποντα μετά από 6 αγωνιστικές.

Στο 6ο λεπτό μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ της Λιβόρνο, ο Τσάνα δεν μπόρεσε από πολύ πλάγια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 12 η κεφαλιά του Κλόζε, έφυγε μόλις άουτ. Η Λάτσιο συνέχισε να πιέζει, είχε δοκάρι στο 17' με τον Καντρέβα κι ένα λεπτό μετά, ο Κλόζε βγήκε απέναντι στον Μπάρντι, τον πέρασε και με πλασέ έκανε το 1-0 για τη Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 26ο λεπτό, μετά από σουτ του Ερνάνες και κόντρα, η μπάλα στρώθηκε στον Κλόζε που με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 67ο λεπτό το σουτ του Εμεγκάρα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 82' ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Καντρέβα.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Τσάνα (46' Μπιάβα), Κονκό, Ντίας (82' Σιανί), Ράντου, Καντρέβα, Μπίλια, Ερνάνες, Λούλιτς, Έντερσον (64' Περέα), Κεϊτά.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κόντα (46' Γκρέκο), Έμερσον, Τσετσερίνι, Σκιαταρέλα, Μπιαγκιάντι, Ντάνκαν, Λούκι, Μπαγιέ (46' Βαλεντίνι), Παουλίνιο, Σιλιγκάρντι (64' Εμεγκάρα).

ΠΑΡΜΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 0-0
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Στο 0-0 κόλλησαν Πάρμα και Κάλιαρι και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Στο 25ο λεπτό η Κάλιαρι είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, καθώς ο Νενέ έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Μιράντε έπεσε και απέκρουσε, ενώ στο 43' ο Αβράμοφ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Βαλντές. Στο 45+1' ο Μιράντε είπε όχι σε κεφαλιά του Σάου.

Στο 50ο λεπτό ο Αβράμοφ είπε όχι σε σουτ του Μπιαμπιανί, ενώ στο 63' ο Γκόμπι έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Σάου. Στο 77ο λεπτό το δυνατό σουτ του Άκουα πέρασε μόλις άουτ.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Παλέτα (30' Μέντες), Λουκαρέλι, Κασάνι, Γκόμπι, Άκουα, Μαρκιόνι (83' Αμάουρι), Βαλντές (72' Μουνάρι), Κασάνο, Μπιαμπιανί, Σανσόνε.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Πιζάνο, Ροσετίνι, Αστόρι, Αβελάρ (65' Περικό), Ντεσένα, Έκνταλ, Ναϊνγκόλαν, Σάου Έρικσον (56' Κόσου), Νενέ

Keywords
Τυχαία Θέματα