«Τεστάρισμα» στην Κηφισιά για τη Βασίλισσα!

00:18 22/11/2014 - Πηγή: AEK365

Κόντρα σε μία άλλη Ένωση, που δεν έχει το ειδικό βάρος της -αλλά πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα τη δεδομένη στιγμή- τίθεται σήμερα αντιμέτωπη η ΑΕΚ στο Ζηρίνειο.

Πρόκειται για την ΑΕΝ Κηφισιάς, η οποία στην παρθενική της συμμετοχή στην Α1, πέρυσι, κατετάγη 5η (με μόλις 3 εντός έδρας ήττες στην κανονική περίοδο) και φέτος, έχοντας κερδίσει τον Ολυμπιακό,

φιγουράρει στην 3η θέση και βρίσκεται στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Με τον ίδιο προπονητή (Ηλίας Παπαθεοδώρου) από το 2007, όταν βρισκόταν στην Β' ΕΣΚΑ μέχρι και σήμερα, με ποιοτικούς Έλληνες παίκτες και ξένους με γνώση του πρωταθλήματος, η ομάδα των βορείων προαστίων έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Από την άλλη, η ΑΕΚ, με ανάποδο συντελεστή νικών από τον αντίπαλό της (2-4), συναντά μετά από πέντε χρόνια τον Μιχάλη Κακιούζη. Προερχόμενη από μια «νίκη-οξυγόνο» επί του Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ, και έχοντας συμπληρώσει δέκα ημέρες με τον Ντράγκαν Σάκοτα στο τιμόνι της, θέλει να δείξει μαχητικό χαρακτήρα, να αφήσει πίσω τα πρόβληματά της, όπως αυτό της απουσίας του ξένου σέντερ, και να πιστοποιήσει τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, προκειμένου να κάνει το «μπαμ».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της Κηφισιάς έχουν ανακοινώσει πως δεν υπάρχουν εισιτήρια διαθέσιμα για τους φίλους της ΑΕΚ, που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα