«Τεράστιος σύλλογος ο Αστέρας»

22:15 16/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος από τη νέα σελίδα που ανοίχτηκε στην καριέρα του εμφανίζεται ο Ανδρέας Ζήκος, υπό τις οδηγίες του οποίου έγινε η πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης για τη νέα σεζόν. «Ο Αστέρας έχει κάνει μια τεράστια διαδρομή, έχει γίνει τεράστιο κλαμπ και συγκαταλέγεται στις 4 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Πιστεύω ότι αυτό του αξίζει και πιστεύω πως πρέπει να δουλέψουμε

σκληρά και να ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις ώστε να πετύχει τους στόχους του. Κάθε χρόνο ανεβάζει το πήχη και νομίζω ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τα επόμενα χρόνια πολλές εκπλήξεις ως προς τις επιτυχίες που μπορεί να πετύχει» επεσήμανε αρχικά ο Ζήκος.

Σχετικά με την προετοιμασία, ανέφερε: «Τα στάδια της προετοιμασίας είναι τα δεδομένα για μια ομάδα που βρίσκεται στη Super League. Αυτά είναι καθαρά τεχνικά θέματα και απλά οι χρόνοι και οι περίοδοι είναι ότι ως τις 29 Ιουνίου θα βρισκόμαστε στην Τρίπολη και μετά θα πάμε στην Αυστρία ως τις 10 Ιουλίου, καθώς στις 16 Ιουλίου είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Όσο για τη δική του παρουσία στους Αρκάδες, υπογράμμισε: «Οσα βρήκα και όσα θα βρω στη συνέχεια στον Αστέρα δεν μου προκαλούν έκπληξη, είναι όλα όπως τα περίμενα. Εχει τις εγκαταστάσεις του, τους ανθρώπους του, το μεγαλείο που έχει δημιουργήσει και είναι η ομάδα που κάθε προπονητής θέλει να δουλέψει. Μπορείς να κάνεις έργο και να κάνεις πράγματα».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Βεργέτη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου έδωσαν αυτό το νευραλγικό πόστο και θα προσπαθήσω μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη δουλειά μου να βοηθήσω κι εγώ ώστε να φανώ κι εγώ αντάξιος. Τους ευχαριστώ και πάλι θερμά που με έβαλαν στην οικογένεια του Αστέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα