«Τεράστια νίκη»

18:36 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Παράσχος προφανώς και ήταν ενθουσιασμένος από την εντυπωσιακή νίκη του Ατρόμητου με 3-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Ήταν μια τεράστια νίκη κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και πέτυχαν 3 γκολ ενώ παίζαμε με 10 παίκτες για 75 λεπτά. Τα παιδιά διαχειρίστηκαν σωστά το ματς, ο αντίπαλος έμεινε μακριά από την εστία μας και τα παιδιά έδειξαν θέληση. Αν και καταναλώσαμε πολλές δυνάμεις, μπορούμε να τα

καταφέρουμε την Τετάρτη στο Κύπελλο γιατί τα παιδιά έχουν πίστη και θέληση. Δεν κάναμε κοιλιά σε κανένα σημείο της σεζόν και αυτό είναι κάτι για το οποίο αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια. Ήταν το καλύτερο ματς που έχουμε κάνει εφέτος σε διάρκεια και διαχείριση. Μείναμε με 10 παίκτες κόντρα σε μια καλή ομάδα και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο».

Για το θέαμα: «Από την αρχή δείξαμε ότι θα ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Θα γινόταν καλό παιχνίδι και αυτό φάνηκε».

Για την αποβολή του Φυτανίδη: «Θεωρώ αυστηρή την αποβολή. Δεν ήταν κάτοχος της μπάλας ο Χουάνμα. Μπορούσε να δείξει κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη».

Για τον Αστέρα: «Ο Αστέρας ίσως επαναπαύτηκε μόλις αποβλήθηκε ο δικός μας παίκτης και μπήκε πιο χαλαρά γιατί πίστευε ότι κάποια στιγμή θα έβαζε ένα γκολ. Μετά το γκολ όμως, γέμισε εκνευρισμό και άγχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα