Τέλος κι επίσημα ο Ροσέλ

22:12 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ο Σάντρο Ροσέλ, σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/1).

Η παραίτηση του Ροσέλ οφείλεται στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστή στο δικαστήριο της Μαδρίτης, Πάμπλο Ρουθ, να τον καλέσει να λογοδοτήσει σχετικά με τη φημολογούμενη υπεξαίρεση χρημάτων στη μεταγραφή του Νεϊμάρ, για την οποία τον κατηγορεί ο Ζόρντι Κάσες, διοικητικό στέλεχος των «μπλαουγκράνα».

Διάδοχος

του Ροσέλ στην προεδρία των «μπλαουγκράνα» θα αναλάβει ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα διεξαχθούν πρόωρες προεδρικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί κατά τη διάρκεια της θητείας του Ζοάν Λαπόρτα στην προεδρία ο Μπαρτομέου ήταν για δύο χρόνια επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ (2003-2005) ενώ από το 2010 και μετά είχε χρέη αθλητικού διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίσης είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και πέρα από την ενασχόλησή του με τη Μπαρτσελόνα είναι και εκτελεστικός διευθυντής σε όμιλο εταιρειών.

Keywords
Τυχαία Θέματα