Τέλος η Εθνική Ολλανδίας για τον Ντιρκ Κάιτ

13:20 3/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ντιρκ Κάιτ δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας με τον ίδιο να κάνει γνωστή την απόφαση του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Σε δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, ο 34χρονος επιθετικός τόνισε: "Αυτός ο αποχαιρετισμός είναι δύσκολος για εμένα. Από εδώ και πέρα δεν θα είμαι μέλος της ομάδας, αλλά φίλαθλος. Θα μου λείψουν τα πάντα, κυρίως η ανατριχίλα που ένιωθα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Θεωρώ μεγάλη τιμή να φοράς το εθνόσημο και είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία".
Στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα

στη Τσεχία, για τα προκριματικά του EURO 2016, ο Κάιτ έμεινε στον πάγκο ενώ η τελευταία του συμμετοχή με την Εθνική Ολλανδίας ήταν στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο.
Ο Κάιτ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το 2004 κόντρα στο Λιχτενστάιν με ομοσπονδιακό τεχνικό τον Μάρκο Φαν Μπάστεν. Μέσα σε αυτή τη δεκαετία, ο Κάιτ έπαιξε σε 104 παιχνίδια, σκόραρε 24 γκολ και συμμετείχε σε τρεις τελικές φάσεις Μουντιάλ και σε δυο τελικές φάσεις EURO.

Keywords
Τυχαία Θέματα