Τελειώνει το σίριαλ του Πράνιτς

10:34 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει θετικά το σίριαλ της μετεγγραφής του Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης μπακ χαφ ενημέρωσε τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πως οι επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για να μείνει ελεύθερος βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει έρθει

σε προφορική συμφωνία με τους «πράσινους» και εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 32χρονος παίκτης περιμένει να πάρει μέρος των χρημάτων που προβλέπονται από το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα, πριν αποχωρήσει από αυτή. Ο λόγος της συγκεκριμένης κίνησης είναι να καλύψει τη διαφορά στις ετήσιες απολαβές του, λόγω της σαφώς μικρότερης πρότασης που έχει από το «τριφύλλι». Ο Πράνιτς αμείβεται με 700 χιλιάδες ευρώ από τους Πορτογάλους ετησίως, ενώ οι «πράσινοι» του προσφέρουν 250 χιλιάδες ευρώ.

Τέλος, την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει οριστικά το θέμα του Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός παίκτης αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από τους «πράσινους», μόλις φτάσουν τα απαραίτητα έγγραφα από την πρώην ομάδα του, τη Ντόλφινς. Μέχρι τότε θα προπονείται με το «τριφύλλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα