Τελευταία ζαριά

08:52 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός απόψε κόντρα στην Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ έχει μια τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και για αυτό η νίκη είναι μονόδρομος. Ωστόσο τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς δεν αρκεί οι "πράσινοι" να νικήσουν απόψε αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να μην κερδίσει η Τότεναμ την Λάτσιο στο "Ολίμπικο".

Επιπλέον στον Παναθηναϊκό θέλουν την νίκη για να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους άνοδο, να βελτιώσουν την θέση της ομάδας στην βαθμολογία της UEFA αλλά και για να εισπράξουν το μπόνους της νίκης δηλαδή 200.000 ευρώ.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Μαρίνο να παίρνει την θέση του Σεϊταρίδη και τον Πετρόπουλο να ξεκινά αντί του Τοτσέ. Έτσι λοιπόν τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, δεξί μπακ ο Μαρίνος, στόπερ ο Βύντρα με τον Βελάσκες και αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος. Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό θα είναι οι τρεις στην μεσαία γραμμή με τον Κουίνσι και τον Μαυρία να κινούνται στις πτέρυγες και τον Πετρόπουλο να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Χουχούμης, Φουρλάνος, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Φορναρόλι.
Η Μάριμπορ θα παραταχθεί σε σύστημα 4-5-1 με τον προπονητή της ομάδας Ντάρκο Μίλανιτς να επιλέγει τους εξής έντεκα: Χαντάνοβιτς, Μίλτες, Ράγεβιτς, Άργκους, Μέγιατς, Φιλίποβιτς, Μερτέλι, Ιμπραΐμι, Τσβιτάνοβιτς, Ταβάρες, Μπέριτς.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Λοράν Ντουάμελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα