«Τελευταία ευκαιρία για τον Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ»

14:33 23/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο μάνατζερ του Μάριο Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και τόνισε πως η Λίβερπουλ είναι η τελευταία ευκαιρία του Ιταλού για να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο:

«Ο Μάριο δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία. Είναι πλέον στο χέρι του αν θα μείνει σε υψηλό επίπεδο. Είναι πλέον 24 χρονών είτε θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο είτε θα πέσει» τόνισε ο Ραϊόλα που αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επικείμενη μεταγραφή: «Ο Μπαλοτέλι θα υπογράψει το συμβόλαιο του την Δευτέρα ή την Τρίτη. Έχουμε ακόμη αρκετά πράγματα

να ρυθμίσουμε. Σήμερα, πάντως, θα περάσει τι ιατρικές εξετάσεις» ενώ ανέφερε και την χρονική διάρκεια των διαπραγματεύσεων «συζητάμε για την μεταγραφή εδώ και τρεις μήνες» .

Τέλος σημείωσε: «Η Λίβερπουλ έχει τον Τζέραρντ, οπότε ο Μάριο θα είναι προστατευμένος και θα μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για ηγέτες και συχνά οι καλοί επιθετικοί δεν είναι καλοί ηγέτες. Ο Μάριο πρέπει να αποβάλει την πίεση από πάνω του, ώστε να μπορεί να σκοράρει δίχως άγχος. Ο Μάριο δεν ήταν έτοιμος για να γίνει ηγέτης της Μίλαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα