Τάτος: «Να βρεθεί επενδυτής για τον Άρη»

17:38 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πήρε όλα κι έφυγε ο Ανδρέας Τάτος από το Κλεάνθης Βικελίδης καθώς σήμερα το απόγευμα βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ και την καλύτερη εμφάνιση της 29ης αγωνιστικής. Ο 23χρονος μέσος μίλησε για την εμπειρία του στο Βικελίδης, αλλά και τον Ολυμπιακό.
«Όταν ήρθα δεν περίμενα τόσα βραβεία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα. Είχα πει

ότι θα σωθούμε κι έτσι έγινε. Η ομάδα δεν άξιζε να είναι τόσο χαμηλά. Τα βραβεία τα αφιερώνω στην ομάδα, τον κόσμο, γιατί έχουν όλοι μερίδιο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χαίρομαι που μείναμε στην κατηγορία».
Για την εμπειρία του στον Άρη: «Ήταν επιλογή μου να έρθω εδώ. Μου αρέσει ο κόσμος, η έδρα ότι ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια. Ήθελα να έρθω και να δώσω ό,τι μπορώ για να μείνει στη Λίγκα» ενώ τόνισε με έμφαση: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, αλλά έχει περάσει πολλά. Ελπίζω να έρθει επενδυτής και να την φθάσει ψηλά». την ομάδα.
Για το μέλλον του είπε: «Όπως ξέρετε, έχω δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν είναι στο χέρι μου, εάν θα μείνω στον Αρη. Πέρασα ωραία εδώ. Ξαναγεννήθηκα στον Αρη και δικαίωσα τους ανθρώπους που με επιλέξανε. Στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον Αρη και από εκεί και πέρα να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο».
«Να παραμείνει ο Τάτος»
Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Αρτούρ Λεκμπέλο, έδωσε στον Ανδρέα Τάτο, το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής.
«Το βραβείο του MVP αξίζει στον Τάτο όχι μόνο για το παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά γιατί πρόσφερε στην ομάδα, ειδικά στο δεύτερο γύρο. Ήταν από τους στυλοβάτες που βοήθησαν στην παραμονή. Του εύχομαι καλή τύχη και να τον έχουμε και τα επόμενα χρόνια. Η απόφαση είναι δική του. Ο Αρης χρειάζεται τέτοιους παίκτες. Με τη θέληση τη δική του και της διοίκησης και φυσικά εάν θέλει ο Ολυμπιακός, να μείνει και του χρόνου. Προσφέρει πολλά και είναι καλός παίκτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα