Τάσεις φυγής από Πιαζόν

20:49 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λούκας Πιαζόν, μιλώντας σε βρετανικό Μέσο Ενημέρωσης, ανέφερε πως πρωταρχικό του μέλημα είναι να παίρνει όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήθελε να το κάνει στην Τσέλσι, αλλά αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό θα το κυνηγήσει σε άλλο σύλλογο.
«Δεν έπαιζα σε κάθε παιχνίδι εκεί (σ.σ Τσέλσι). Έχουν μεγάλους παίκτες στη θέση μου, οπότε θα ήταν δύσκολο για μένα να αγωνίζομαι σε κάθε αγώνα. Όμως, εδώ στη Μάλαγα παίζω σχεδόν κάθε αγωνιστική, κάτι που είναι πολύ καλό για την καριέρα μου. Παίρνω την εμπειρία που χρειάζομαι» είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος

και πρόσθεσε:
«Το καλοκαίρι, η Τσέλσι θα αλλάξει προπονητή, οπότε στην προετοιμασία θα αποφασίσουν αν θέλουν να με κρατήσουν ή να με στείλουν σε κάποιον άλλο σύλλογο και την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρουμε ακόμη. Αλλά μου αρέσει η Τσέλσι. Ήταν σπουδαία εμπειρία που πήρα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα. Όλοι με βοήθησαν πάρα πολύ. Τόσο οι παίκτες όσο και οι προπονητές. Αλλά μου αρέσει και η Μάλαγα γιατί μου θυμίζει τη Βραζιλία, καθώς επίσης είναι ένας πολύ καλός σύλλογος, ενώ μου ταιριάζει πιο πολύ το ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω. Αν αυτό γίνει στην Τσέλσι, θα είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά αν γίνει κάπου αλλού θα είμαι εξίσου ευχαριστημένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα