Τάπρατζης: Και με τύχη πήραμε αποτέλεσμα

18:14 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

Δεύτερη φορά αποτέλεσμα από την ΑΕΚ πήρε φέτος ο Ιωάννης Τάπρατζης, καθώς ο νυν τεχνικός του Ηλυσιακού, ήταν προπονητής του ΑΟ Περιστερίου, με τον οποίο είχε πάρει πάλι 0-0 από την Ένωση στο ματς της Καλλιθέα στον πρώτο γύρο, ενώ στο δεύτερο γύρο ηττήθηκε με 8-0. Ο Τάπρατζης στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε σε αυτά τα παιχνίδια και την τακτική της τότε ομάδας του που αποτέλεσε οδηγό για το πώς έστησε σήμερα τον Ηλυσιακό, ενώ για το σημερινό ματς έκανε λόγο και για τύχη. Αναλυτικά είπε:

«Για να πάρουμε

ένα αποτέλεσμα από την ΑΕΚ θα πρέπει να έχουμε την τύχη με το μέρο μας και να είμαστε κοντά στο σκορ. Ξέραμε ότι αν η ΑΕΚ βρει ρυθμό θα ήταν δύσκολα για μας. Προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα και με την εύνοια της τύχης πήραμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν αποτέλεσε οδηγός σήμερα για την νυν ομάδα του το 0-0 που πήρε από την ΑΕΚ με τον ΑΟ Περιστερίου;

«Όταν είσαι κοντά στο σκορ το παλεύεις το παιχνίδι. Φυσικά το ματς στην Καλλιθέα ήταν οδηγός. Και στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά είχαμε πάρει φόρα, παίζαμε πιο ψηλά την άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθούμε δύο γρήγορα γκολ και να χαθεί μετά ο έλεγχος»

Keywords
Τυχαία Θέματα