Ταφόπλακα για ΠΑΟΚ

18:52 14/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ - 5η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς

Ήττα που σκοτώνει τα όνειρα του για Champions League υπέστη ο ΠΑΟΚ

από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0. Κακή η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πλέον περιμένει το ματς του ΠΑΟ με τον Ατρόμητο. Με έστω και έναν βαθμό οι "πράσινοι" εξασφαλίζουν την πρώτη θέση και πάνε στην Τούμπα για... διακοπές.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Μάλιστα ήταν ο Αστέρας που απείλησε πρώτος όταν στο 24' ο Καράσκο είχε ένα καλό σουτ. Εννέτα λεπτά μετά ο Κάτσε έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Ερνάντες έδιωξε. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα "εβγαινε" χωρίς γκολ όμως στο 44' μετά από σέντρα του Ντε Μπλάσις, ο Καράσκο με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη και πάλι ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή ήταν όμως ξανά φλύαρος. Στο 64' άγγιξε την ισοφάριση όμως ο Αθανασιάδης από κοντά με κεφαλιά δεν κατάφερε να βρει στόχο. Από εκεί και πέρα το χάος με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην μπορεί να απειλήσει και τον Αστέρα να αμύνεται σωστά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Ερνάντες, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο (87'Κουρμπέλης), Ουσέρο, Μπαράλες (79'Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (71'Ναβάρο).

ΠΑΟΚ (Γ. Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος (58'Λίνο), Κάτσε (67'Κουλούρης), Κατσουράνης, Στοχ, Αθανασιάδης, Νάτχο, Μάρτενς (46'Σαλπιγγίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα