Ταχτσίδης: Κλείνω τα αυτιά μου στις αποδοκιμασίες

14:54 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η επιλογή του Ζντένεκ Ζέμαν να χρησιμοποιεί τον Παναγιώτη Ταχτσίδη αντί του Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει προκαλέσει την αντίδραση των οπαδών της Ρόμα που αποδοκιμάζουν τον Έλληνα μέσο ο οποίος ωστόσο, όπως υπογράμμισε, φροντίζει να κλείνει τα αυτιά και τα μάτια του στα σφυρίγματα και τις αποδοκιμασίες.

Σε δηλώσεις του στο περιοδικό της Ρόμ "Il Romanista", ο Ταχτσίδης τόνισε: "Ασφαλώς δεν είναι ευχάριστο να είσαι στόχος αποδοκιμασιών και σφυριγμάτων. Αλλά χάρη στην

βοήθεια των συμπαικτών μου, κλείνω τα αυτιά μου και τα μάτια μου και συνεχίζω την προσπάθεια. Αυτοί ήταν που με βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές. Γιατί, ομολογώ, πως ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας προερχόμενος από την δεύτερη κατηγορία. Χάρη στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, έχω καταφέρει να βελτιωθώ, αν και ξέρω πως ακόμα υπάρχουν πολλά περιθώρια".
Για την σχέση του με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο Έλληνας μέσος δήλωσε: "Ο Ντανιέλε είναι ένας από αυτούς που με βοηθούν. Δεν ξέρω τι φαίνεται από έξω, αλλά είμαστε ενωμένοι. Όλοι οι παίκτες κοιτάμε το καλό της ομάδας και προσπαθούμε για αυτό. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Ντε Ρόσι, θα ήταν παράλογο να υπήρχε".
Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπολόνια χάρη στο οποίο η Ρόμα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας, 3-3, ο Ταχτσίδης δήλωσε: "Σίγουρα ήταν ένα σημαντικό γκολ αυτό που πέτυχα. Αλλά είναι κρίμα να έχουμε την καλύτερη επίθεση της Serie A και να αντιμετωπίζουμε τόσα αμυντικά προβλήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να ακούμε τον προπονητή μας, αφού εκείνος ξέρει πώς να λύσει το πρόβλημα αυτό. Η ομάδα πάντως έχει καλή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα