Τα βλέμματα στον Ολυμπιακό

20:03 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η ΑΕΚ εδώ και τρείς αγωνιστικές να έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο της Πρωταθλήτριας και να έχει γράψει ιστορία, όμως είναι παίκτριες και τεχνικό τιμ είναι έτοιμες να σπάσουν ακόμα ένα ρεκόρ και να ολοκληρώσουν αήττητες την πορεία τους. Έτσι η Ένωση θέλει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό

και για αυτό η σημερινή προπόνηση είχε αρκετά δυναμικό ρυθμό.

Ο Απόστολος Οικονόμου έχει μιλήσει στα κορίτσια του και τους έχει επισημάνει πως θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένες και έτοιμες να πάρουν τη νίκη μέσα στο Ρέντη για να ολοκληρώσουν την εντυπωσιακή τους πορεία στη διοργάνωση. Όλες οι «κιτρινόμαυρες» είναι έτοιμες και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Άλλωστε θέλουν τη νίκη, αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα στηθεί η φιέστα για να τους απονεμηθεί η κούπα του Πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από την ΕΟΠΕ και η ΑΕΚ θα αγωνιστεί τη Δευτέρα στις 17:00 με διαιτητές της αναμέτρησης για την 10η και τελευταία αγωνιστική να έχουν οριστεί οι Μουλά Λ. - Καπάνταης, και παρατηρητής ο Ανδρονικίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα