Τα τραγικά λάθη και οι επιπτώσεις

09:56 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δριμύ κατηγορώ της εφημερίδας στη μετοχική ομάδα του 2004: "Διέλυσαν την ΑΕΚ για τον... τζόγο του ΟΔΔΥ", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "..Κι όταν άρχισαν να βλέπουν ότι το επιχειρηματικό σχέδιο δεν περπατάει, την εγκατέλειψαν στην τύχη της. Πουθενά στον κόσμο δεν υπήρξαν ιδιοκτήτες ομάδας που να έφυγαν χωρίς να βρουν τη διάδοχη λύση. Που είστε

τώρα; Πιέσατε την ORIGINAL να "αδειάσει" τελευταία στιγμή τον Μελισσανίδη και τάξατε... λαγούς με πετραχήλια. Δεν συζητήσατε καν το 2008 με αφορμή την προσέγγιση του Τίγρη και αποφασίσατε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με μόνο τον Νικολαϊδη να σας λέει "δώστε την", να την κρατήσετε. Αγνοήσατε δύο ανοιχτές δημόσιες προσκλήσεις του μέσα σε ένα χρόνο για συνεργασία προκειμένου να σωθεί η ΑΕΚ. Είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για να δώσετε λύση".

SPORTDAY

Αφού η SportDay μας ενημερώνει ότι υπήρξε χθεσινή συνάντηση Μελισσανίδη - Παππά, φιλοξενεί δηλώσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου: "Έτσι μας έριξαν!", λέει ο αρχηγός της ΑΕΚ.

LIVE SPORT

"Το μπαλάκι στους μετόχους", γράφει η εφημερίδα τονίζοντας: "Αυτοί αποφασίζουν για την πτώχευση της ΑΕΚ τον Μάιο".

GOAL

Mε τίτλο: "Πέφτετε και εσείς" η εφημερίδα έχει φωτογραφίες των Παππά και Νοτιά γράφοντας: "Ο εξειδικευμένος δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος αναλύσει στο Goal ότι στις περιπτώσεις εκκαθάριση η μονολογία έχει διευρύνει τις ποινικές και αστικές ευθύνες και στους μετόχους των εταιρειών, στην προκειμένη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έλεγχο για ποινικές ευθύνες ζητά και το μέλος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα