«Τα περίμενα»

19:02 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κάιλ Χάινς με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά την επίσκεψή τους στο Προεδρικό Μέγαρο χαρακτήρισε, επίσης, μεγάλη τιμή την επίσκεψή του στον Κάρολο Παπούλια, ενώ μίλησε και για τα πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κάιλ Χάινς...

Για την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Προεδρικό Μέγαρο:

«Είναι μεγάλη τιμή. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μας υποδέχθηκε σήμερα (15/05) στο Προεδρικό Μέγαρο. Για εμένα ειδικά που είμαι ξένος αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη τιμή να έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί με τον πρώτο πολίτη της Ελλάδας».

Για το εάν περίμενε, όταν υπέγραφε στον Ολυμπιακό, πως θα κατακτούσε όλα αυτά τα τρόπαια: «Ε, λοιπόν, ναι. Τα περίμενα. Αυτός ήταν τουλάχιστον ο στόχος μου όταν ήρθα. Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τίτλους, να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τους Έλληνες».

Για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας, για δεύτερη διαδοχική χρονιά: «Νομίζω πως όλοι θα το συνειδητοποιήσουμε καλύτερα αυτό που πετύχαμε όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν. Όταν θα έχουμε χαλαρώσει και θα καθίσουμε να σκεφτούμε όλα όσα ζήσαμε αυτή τη χρονιά. Πάντως, κάθε ημέρα που περνάει κάνει ακόμα πιο γλυκιά την αίσθηση».

Για τα πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ: «Νομίζω πως και φέτος εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές. Βέβαια, είναι μια ξεχωριστή κατάσταση, θα πρέπει τώρα να ξεχάσουμε πως κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα και να συγκεντρωθούμε στην κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου. Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για τους φιλάθλους μας. Το ξέρουμε αυτό και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας όταν βγούμε στο παρκέ για να υπερασπιστούμε και αυτόν τον τίτλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα