Τα πάντα ανοιχτά για Μανωλά!

09:21 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι φανερό εδώ και μέρα ότι πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ είναι να πουλήσει τον Κώστα Μανωλά! Δεν έχει γίνει ακόμα η πώληση, εξαιτίας της στάσης του παίκτη που δείχνει να μην είναι απόλυτα σίγουρος αν πρέπει να γίνει αυτή η μεταγραφή τώρα. Επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ ως το καλοκαίρι, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες στην ομάδα...
Την ίδια στιγμή η Έβερτον πιέζει. Η σημερινή μέρα,

τελευταία και των μεταγραφών, θα είναι και η καθοριστική.
Σημαντικό γεγονός που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα Μανωλά, κρατώντας τον παίκτη στην ΑΕΚ είναι οι πληροφορίες που προέρχονται από την Αγγλία και θέλουν την Έβερτον να βρίσκεται κοντά στον Νίκιτσα Γέλαβιτς.
Όπως γράφουν οι Άγγλοι, η αρχική πρόταση της Έβερτον ήταν περίπου 6 εκατ. ευρώ, αλλά απορρίφθηκε από τη Ρέιντζερς. Όμως η νέα βελτιωμένη πρόταση που έκαναν τα "ζαχαρωτά" αγγίζει τα 7,1 εκατ. ευρώ έγινε αποδεκτή από τους Σκοτσέζους.

Από τη στιγμή λοιπόν που δαπανηθούν τόσα λεφτά για τον Γέλαβιτς, είναι πολύ πιθανό οι Άγγλοι να μην "ανοιχτούν" οικονομικά για τον Μανωλά.

Χθες, πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπήρξε συνάντηση στα Σπάτα του Αδαμίδη με τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος συνοδευόταν από τον πατέρα του.
Εκεί, ο Αδαμίδης φέρεται να είπε στην πλευρά του παίκτη ότι η πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει το καλοκαίρι και είχε υπάρξει συμφωνία είναι ακόμα σε ισχύ (!), όμως δεν μπορεί η διοίκηση να του δώσει τις 150.000 ευρώ ως προκαταβολή!
Απο την πλευρά του ο Μανωλάς, απογοητευμένος καθώς είναι από τη στάση της ΑΕΚ, τόνισε στον Αδαμίδη ότι δέχεται να μιλήσει υπό νέες βάσεις την ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς να δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει πάντως αν έρθει σήμερα η Έβερτον ή κάποια άλλη ομάδα και καταθέσει τελική πρόταση στην ΑΕΚ για τον παίκτη...

Keywords
Τυχαία Θέματα