Τα μέτρα με ΑΕΚ

15:25 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τα μέτρα που θα ισχύσουν στον Κυριακάτικο (23/10, 18:15) αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ» ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Η Κρητική ομάδα κάνει και επίσημα γνωστό πως δεν θα δοθούν εισιτήρια σε φίλους της ΑΕΚ και τους καλεί να μην κινηθούν προς το γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» σύσκεψη για τη λήψη των προληπτικών μέτρων ασφαλείας ενόψει του αγώνα της Κυριακής μεταξύ ΟΦΗ και ΑΕΚ. Αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

-Η Θύρα 6 θα είναι κλειστή για λόγους ασφαλείας.
-Δεν θα δοθούν εισιτήρια στη ΠΑΕ-ΑΕΚ και φυσικά δεν θα διατεθεί θύρα για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

-Απαγορεύεται η μετακίνηση είτε οργανωμένα, είτε μεμονωμένα εντός ή εκτός Κρήτης, φίλων της ΑΕΚ στο γήπεδο, γιατί δεν θα τους διατεθούν εισιτήρια.

-Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν από τις 15:45. Θα υπάρχει αυστηρός σωματικός έλεγχος και οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προσέλθουν νωρίτερα για να μην ταλαιπωρηθούν.

-Γίνεται γνωστό ότι για λόγους ασφαλείας, στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων φίλαθλοι που θα βγουν από το γήπεδο δεν θα τους επιτραπεί να επιστρέψουν πίσω στις εξέδρες.
-Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό ή πλακάτ που έχουν υβριστικό ή εμπρηστικό περιεχόμενο.

-ΤΗΝ Κυριακή στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» σύμφωνα με σχετική απόφαση της Super League».

Keywords
Τυχαία Θέματα