Τα γύρισε ο Ιβάν Σαββίδης!

19:57 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η ήττα και ο αποκλεισμός τους έπεσαν βαριά και οι Ρώσοι προσπαθούν να βρουν χίλιες δυο αιτίες για το γεγονός ότι η εθνική τους ομάδα επέστρεψε... σπίτι και η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στα προημιτελικά.

Έτσι, επικοινώνησαν με τον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή το πριμ που έταξε τους διεθνείς μας σε περίπτωση πρόκρισης, υποστηρίζοντας ότι τους προσέφερε έξτρα κίνητρο για τη νίκη! Ο Έλληνας ομογενής, που προσέφερε το ίδιο πριμ σε Ρωσία και Ελλάδα

τόνισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ αποκάλυψε ότι είναι μόνο σε περίπτωση που κάποια από τις δύο φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

«Εκτός από την υποστήριξη των οπαδών, οι ομάδες θα πρέπει να έχουν και οικονομική υποστήριξη. Είχα υποσχεθεί να πληρώσω το πριμ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ρωσία εάν κάποια ομάδα φτάσει μέχρι τον τελικό. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν αποτέλεσε έξτρα κίνητρο για τους Έλληνες πριν το παιχνίδι με την Ρωσία. Έχω κάνει την δήλωσή μου για το πριμ πριν καν ξεκινήσει το Euro», ήταν οι δηλώσεις του Σαββίδη στην Р-Спорт.

Keywords
Τυχαία Θέματα