Τα επόμενα βήματα και τα αποκαλυπτήρια

08:12 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ασταμάτητος για το γήπεδο" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και αναφέρει: "Πρώτη συνεδρίαση χθες της Δικέφαλος Α.Ε. Δημήτρης Μελισσανίδης και Πέτρος Παππάς έδωσαν μαζί το παρών". Η "Ωρα" προσθέτει: "Ο Παππάς έδειξε πολύ ζεστός και με διάθεση να μάθει όλες τις λεπτομέρειες αλλά και να πρωταγωνιστήσει". Όπως γράφει η εφημερίδα ο Μελισσανίδης παρουσίασε προσχέδια για την διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του γηπέδου και ενημέρωσε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για χορηγίες. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει ότι η εκκαθάριση

της ΠΑΕ ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα. Τέλος δηλώσεις έχει κάνει ο Σάββας Καρυπίδης τονίζοντας δίνοντας την υπόσχεση ότι η ομάδα χάντμπολ θα δώσει τα πάντα για τον κόσμο.

SPORTDAY

Για τα επόμενα βήματα των διοικούντων της ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου μιλάει η εφημερίδα η οποία αναλύει και τη σύσταση του Δ.Σ. της Δικέφαλος Α.Ε. Από εκεί και πέρα η Sportday γράφει πως αρκετοί από τους αντιπάλους της ΑΕΚ εξετάζουν να δώσουν στο ΟΑΚΑ τα εντός έδρας παιχνίδια τους με την Ένωση.

GOAL NEWS

"Ετοιμάζει αποκαλυπτήρια" έχει τίτλο το Goal και τονίζει: "Μέσα στο μήνα ο Μελισσανίδης θα παρουσιάσει το πρότζεκτ του γηπέδου στο δήμο και μετά στον κόσμο και τα ΜΜΕ. Συγκροτήθηκε σε σώμα η Δικέφαλος Α.Ε. με πρόεδρο τον Γιώργος Δαλακούρα και αντιπρόεδρο τον Τίγρη".

LIVE SPORT

"Δυνατός παίκτης" λέει η Live Sport αναφερόμενη στον Πέτρο Παππά. "Ο Π.Παππάς θα δεσμεύει με την υπογραφή του τη Δικέφαλος 1924 Α.Ε. για την Αγιά Σοφιά.". Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της επιτροπής της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος με δήλωση του τόνισε πως οι αντίπαλοι της ΑΕΚ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν για έδρα το ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα