«Τα επόμενα χρήματα πάνε στους παίκτες»

19:00 16/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης με δηλώσεις του στον Arena επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως το επίδομα υποβιβασμού θα μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές. «Ο Παπαιωάννου πλήρωσε για να κυνηγήσουμε την παραμονή με την έφεση που κάναμε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, έδωσε κάποια λεφτά για να πληρώσουμε υποχρεώσεις, ήταν από τους πρώτους που ήρθε για να ακούσει το πλάνο της διοίκησης και να το στηρίξει. Αυτοί που ήρθαν στήριξαν. Γιατί να κράζουμε αυτούς που δίνουν

λεφτά» επεσήμανε.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Έχουμε πει ότι δεν θα λυγίσουμε. Θα αντέξουμε και θα τα καταφέρουμε. Κατανοούν οι πάντες ότι ήμαστε ειλικρινείς. Είπαμε στους παίκτες ότι τα επόμενα χρήματα εκεί θα πάνε και στο προσωπικό. Οι παίκτες μας ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει να κάνει με εμάς το πρόβλημα. Έχει να κάνει με τις καταστάσεις που έχουν βιώσει όλη την χρονιά. Επιλέξαμε ισομερώς να μοιράσουμε τα ποσά για να μην ρίξουμε κανένα. Πιθανότατα να δοθούν χρήματα και την άλλη εβδομάδα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Βοήθησε και ο Δασυγένης με τον οποίο είχα συνάντηση σήμερα. Ας βγουν και ας τον βρίσουν κι αυτόν για να υλοποιήσουν το σχέδιό τους. Είναι και μια τακτική αυτή. Πιστεύω ότι το παράδειγμα του Παπαϊωάννου και του Δασυγένη θα το ακολουθήσουν κι άλλοι. Μακάρι να βγει ο Άρης από την λάσπη. Θα δώσουμε όλο το είναι μας. Ας αναλογιστούν τι καταφέρνουν όσοι λένε αυτές τις βλακείες και τι προσφέρουν στην εκάστοτε διοίκηση του Άρη όταν πάει να διαπραγματευτεί με τον οποιονδήποτε».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Θέλουμε να προσπαθήσουμε να έχουμε κάτι στα χέρια μας και που θα έχουν προχωρήσει ως τις 28 Μαΐου για να το παρουσιάσουμε στην Γ.Σ του Α.Σ και στη συνέχεια στη Γ.Σ της ΚΜΑ όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του Άρη. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να γίνει ο Άρης πιο ελκυστικός. Έχω επαφές και με χορηγούς αλλά αν δεν έχω τα χρήματα δεν πρόκειται να πω κάτι παραπάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα