Τα είπε μέχρι και ο… Αλέφαντος!

13:04 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αφού φτάνουμε στο σημείο μέχρι και ο Νίκος Αλέφαντος να γράφει για "σφαγές" της ΑΕΚ από τους διαιτητές, δείχνοντας μάλιστα και... αγανακτισμένος, φανταζόμαστε πλέον όλοι πόσο... περίεργα και δύσκολα είναι τα πράγματα για την Ένωση και το κυνηγητό που δέχεται απ' όλους. Ιδού, λοιπόν, τι έγραψε ο ιδιόρρυθμος προπονητής για την ΑΕΚ στο προσωπικό blog που διαθέτει στο site sportdog.gr

"...Θέλω να πω κάτι και για την ΑΕΚ. Το είχα πει και το ξαναλέω: Την αδικούνε, την κυνηγάνε. Κακώς. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται την ΑΕΚ. Η γκολάρα του Φούντα δεν έπρεπε να ακυρωθεί. Παραμύθι ακύρωση για εμένα ήταν αυτή. Αφήστε ρε την ΑΕΚ να σωθεί. Αυτό το Σαββατοκύριακο απ' όλες τις ομάδες που είδα οι οποίες παλεύουν να σωθούν, δεν είδα καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Ήταν το καλύτερό της ματς φέτος αυτό που έκανε με την Ξάνθη. 3-0 έπρεπε να την νικήσει. Έχασε απίθανες ευκαιρίες.
Το 4-4-2 με ρόμβο της πήγε της ΑΕΚ, με 3 αμυντικά χαφ, οι μεταγραφές τη βοήθησαν πολύ, ο Πετρόπουλος έκανε γκολ, έτρεξε, έκοψε, ο δε Μητρόπουλος ήταν εξάρι που δεν είχε η ΑΕΚ. Δυνατό παιδί, στο πόστο του, μαχητής, πέταγε και ωραία τη μπάλα. Ο Ρίκα επίσης καλός κοντά του, και μπροστά εντυπωσιακός ο Φούντας. Πολύ νέο παιδί ο Φούντας, αν δουλέψει και φτιάξει τις σέντρες του και τα σουτ, μπορεί να έχει εξέλιξη γιατί είναι πολύ γρήγορος. Και καλός ο Μπουγαϊδης πίσω. Ήταν καλά στημένη η ΑΕΚ σε αυτό το ματς, έκανε το καλύτερο παιχνίδι της φέτος..."

Keywords
Τυχαία Θέματα