Τα είπαν Μαυρομάτης-Κουπτσίδης

18:13 3/7/2012 - Πηγή: AEK365

Τον δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, επισκέφθηκε τη Δευτέρα (2/7), ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Αχιλλέας Μαυρομάτης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, Ιορδάνη Καραϊορδανίδη και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και του ΓΣΓ Κώστα Κυριάκου.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμο Γρεβενών και προσωπικά τον Δήμαρχο για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων παίδων και εφήβων που γίνεται στα Γρεβενά.

Στο Δημαρχείο τους υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος

της ΔΕΚΕΓ, Βάιος Κόραβος, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε και ο προσωπικός φίλος του Προέδρου της ΕΟΠΕ, Αντιδήμαρχος Χρήστος Παρασκευαΐδης.

Δείτε τις δηλώσεις από το Γραφείο του Δημάρχου Γρεβενών, όπου ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ έκανε αναφορά και στον αείμνηστο Δημήτρη Λιοσάτο που πρόσφερε πολλά στο βόλεϊ των Γρεβενών:

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κατευθύνθηκε στον χώρο της μαθητικής εστίας Γρεβενών, όπου φιλοξενούνται οι αθλητές και οι προπονητές των Εθνικών ομάδων, υπό την επίβλεψη του Στέλιου Καζάζη, και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για την προετοιμασία τους:

Keywords
Τυχαία Θέματα