Τα «έφτυσε» ο Γκερέιρο, τα «έχασε» ο Κορδέρο

15:43 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η χρησιμοποίηση του Γκερέιρο ως αριστερό χαφ, από το ματς με τον ΠΑΟΚ κιόλας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, φάνηκε ως μία λύση που δεν μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ. Κι όμως ο Λίνεν τοποθέτησε τον Πολωνό στα άκρα και όχι στον άξονα τόσο στο ματς με τον Πλατανιά, όσο και με τον Παναθηναϊκό, με ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Οι παίκτες

είχαν να λένε για το γεγονός ότι ο Γκερέιρο άρχισε να κουράζεται από το 30' του χθεσινού αγώνα και έπειτα! Και τον δικαιολογούσαν τονίζοντας πως είχε όρεξη να παίξει και όσο είχε δυνάμεις στο οργανωτικό κομμάτι έπαιρνε πρωτοβουλίες, έστω κι έπρεπε να διασχίσει πολλά περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, προκειμένου να φτάσει στο χώρο δράσης του. Σημείωναν από την άλλη ότι κούραση του Γκερέιρο ήταν λογική, καθώς αγωνιζόταν σε μία θέση που δεν ήξερε πώς να ανταπεξέλθει! Και πραγματικά μαρτυρίες των παικτών έλεγαν ότι κατά διαστήματα ο Πολωνός φαινόταν χαμένος στο γήπεδο... Σαν να μην ήξερε πώς να κινηθεί, που να κινηθεί και τι να κάνω, πάνω στη γραμμή του άουτ.

Από την άλλη υπάρχει και η σχεδόν παρόμοια περίπτωση του Κορδέρο. Ο Ισπανός έπαιξε επίσης πάνω στη γραμμή, θέση που επίσης δεν γνωρίζει καθόλου. Και μπορεί ο Κορδέρο να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από τον Γκερέιρο, όμως και αυτός υπήρχαν στιγμές στο χθεσινό παιχνίδι που φαινόταν... χαμένος. Φαινόταν ξεκάθαρα πως όταν έπαιρνε τη μπάλα στη γραμμή δεν ξέρει τι να την κάνει. Αγχωνόταν και έχανε το ρυθμό του. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη υπάρξει κανένα δημιουργικό σημάδι στην ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Κοντολογίς, δύο παίκτες που κάνουν τη διαφορά στον άξονα καθώς είναι οι ποιοτικότεροι στο κέντρο και οι πιο έμπειροι, αχρηστεύτηκαν στη γραμμή του άουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα