Τα έχει όλα, έχει και τα συμβόλαια

11:40 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην πρόσφατη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε και στα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι. Μόνο λίγα δεν είναι... Βέβαια ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ΠΑΕ έφερε το θέμα στη θετική του μορφή: είπε ότι η νέα διοίκηση που θα έρθει (χωρίς καν να ξέρουμε φυσικά ποια είναι αυτή ακόμα) θα έχει τη δυνατότητα να φτιάξει μία καινούργια ομάδα (δεν μιλάμε όμως για επιθυμία, αλλά για αναγκαιότητα...) αφού λήγουν πολλά

συμβόλαια. Φυσικά υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Στα τόσα προβλήματα που θα έχει να διευθετήσει η νέα διοίκηση, στις τόσες εκκρεμότητες που θα έχει να λύσει, θα έχει και τη δημιουργία μίας νέας ομάδας. Και όλα αυτά, ενώ τείνει να γίνει συνήθεια κάθε καλοκαίρι, πλέον, να φεύγουν και να έρχονται 15 παίκτες.

Ας συγκεκριμενοποιήσουμε τα πράγματα. Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Καφέ, Δέλλα, Λυμπερόπουλου, Γεωργέα, όπως επίσης του Χοσέ Κάρλος, του Φάμπιαν Βάργκας, αν και υπάρχει οψιόν ανανέωσης βάση συμμετοχών του, ενώ θα ολοκληρωθούν οι δανεισμοί των Κάλα και Μπέλεκ. Στους παραπάνω 8 παίκτες, προσθέστε και το όνομα του Κώστα Μανωλά. Μπορεί ο νεαρός κεντρικός αμυντικός να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση η οποία και ανακοίνωσε το καλοκαίρι την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει, καθώς η διοίκηση δεν του έχει καταβάλλει τη συμφωνηθείσα προκαταβολή.

Η υπό παραίτηση διοίκηση μπορεί να βλέπει... θετικό το γεγονός ότι όλα αυτά τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, όλα όμως θα φανούν στην πράξη, αν και στην ΑΕΚ της αβεβαιότητας το να βρίσκεις θετικό ένα τέτοιο γεγονός σε κάνει να απορείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα