Τα δυο «αγκάθια» για ΠΑΟ ενόψει Άρη

12:38 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στην Λεωφόρο και ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να αντιμετωπίσει δυο "αγκάθια" προκειμένου η ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Το πρώτο έχει να κάνει με την συγκέντρωση των παικτών μετά το 3-0 στο Φάληρο με τον Γιάννη Αναστασίου να προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα συγκεντρωμένους και να περιορίσει την ευφορία που υπάρχει από την Κυριακή μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο "αγκάθι" αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μην μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους τιμωρημένους Τριανταφυλλόπουλο και Λαγό, τον τραυματία Καπίνο αλλά και τον Σίλντενφελντ ο οποίος χθες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο μάτι γλιτώνοντας τα χειρότερα. Συγκεκριμένα υπήρξε φόβος ακόμα και για αποκόλληση αλλά τελικά επρόκειτο για οπισθοβολβική νευρίτιδα.
Επίσης, ο Αναστασίου θα αφήσει στον πάγκο τον Ντάνιελ Πράνιτς μιας και ο Κροάτης χαφ έχει παίξει σε συνεχόμενα παιχνίδια και αναμένεται να πάρει ανάσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα