Τα δεδομένα… παραμονής

10:39 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Ανάκογλου, Τσουμάγκα, Τσουκαλά, Παυλή, Καλογέρη και είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί την παραμονή των Κουτρουμπή και Κορδέρο. Επίσης, υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Αρκούδας, ο Φουρτάδο, ο Αγκιριμπά κ.α. οι οποίοι ήδη θεωρούνται παρελθόν. Από εκεί και πέρα, είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα, όμως δεν έχει φανεί ξεκάθαρα η διάθεση της Ένωσης απέναντι τους. Το Goal, σε σημερινό του δημοσίευμα, αναλύει

τα δεδομένα αυτών των υποθέσεων!
1 Ντίνος Νικολόπουλος: Ανήκει στην πεντάδα των παικτών του Τσιάρτα, που έχουν δείξει θετικοί για παραμονή και έχουν εισπράξει καταρχήν θετική απάντηση. Ο 20χρονος αριστερός μπακ δεν πήρε ούτε παιχνίδι πέρυσι, αλλά θεωρούνταν ως ιδιαίτερα εξελίξιμος σε μια θέση με λίγες επιλογές.
2. Κώστας Τσούπρος: Επίσης παίκτης του Τσιάρτα και σαφέστατα ο πρώτος εκ των 11 που έχει πιθανότητες παραμονής. Ο 22χρονος στόπερ έδειξε το ταλέντο του, έστω και αν έκανε μόλις τέσσερις συμμετοχές (και δύο στο κύπελλο).
3. Αντώνης Ρίκκα: Πέρυσι θεωρήθηκε πως ήταν η μεγάλη του ευκαιρία να επιστρέψει και να αναδειχθεί στην ΑΕΚ. Εκανε την πιο γεμάτη σεζόν του με 16 συμμετοχές, χρίστηκε μέχρι και αρχηγός της ομάδας, αλλά ελάχιστοι πίστεψαν πως μπορεί να είναι σημαντικός για το μέλλον.
4. Φώντας Φέτσης: Επί Λίνεν έγινε βασικός και αναντικατάστατος,. Αμυντικό χαφ που στηρίζεται στη δύναμη και στα τρεξίματα. Εκανε 19 συμμετοχές, είναι στα 22, αλλά δεν προκύπτει πως λογίζεται από την ΑΕΚ κάτι περισσότερο από εναλλακτική επιλογή για το κέντρο.
5. Δημήτρης Αναστασόπουλος: Αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από την Καβάλα με εισήγηση του Εβαλντ Λίνεν . Ωστόσο, ο 23χρονος μέσος έκανε μόλις τρεις συμμετοχές. Δεν φαίνεται πως είναι πολλές οι πιθανότητες για παραμονή του.
6. Δημήτρης Γροντής: Εντυπωσίασε στην προετοιμασία και ήταν το πουλέν του Βλάχου, που πίστευε πολύ στα προσόντα του. Εχει εξαιρετική τεχνική, αριστερό πόδι που κάνει εντυπωσιακά πράγματα, αλλά είναι αργός. Εκανε πέντε συμμετοχές,
7. Νίκος Κουρέλλας: Ο τελευταίος της πεντάδας του Τσιάρτα. Παίκτης που ξεκίνησε εντυπωσιακά και ο Βλάχος πίστευε πολύ σε αυτόν, αλλά δεν είχε συνέχεια. Εμεινε στα τέσσερα ματς που έκανε στο ξεκίνημα και στη συνέχεια ήταν μόνιμος στην ομάδα νέων.
8. Νίκος Κατσικοκέρης: Η ΑΕΚ δαπάνησε σημαντικό ποσό για την απόκτησή του από τον Εργοτέλη, αλλά δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες. Εκανε όλες κι όλες επτά συμμετοχές, δίχως να σκοράρει. Δεν έχει καμία ειδοποίηση και μάλλον αποχαιρετά.
9. Θωμάς Τσίτας: Ούτε την περυσινή σεζόν ο 22χρονος φορ μπόρεσε να δικαιολογήσει τις προσδοκίες που υπάρχουν από το ταλέντο του. Εχει όλο το «πακέτο», αλλά κάτι λείπει. Πέρυσι έκανε πέντε ματς, έχει λάβει αρχική ειδοποίηση πως υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.
10. Ανδρέας Σταματής: Ο 20χρονος γιος του παλιού άσου της ΑΕΚ, Σταύρου, κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές. Δεν είναι μικρό για παίκτη με δέκα συμμετοχές, τις περισσότερες ως αλλαγή, που δεν έπαιζε καν ως σέντερ φορ, αλλά στα άκρα. Δεν έχει ειδοποιηθεί, δεν αποκλείεται να συμβεί μελλοντικά.
11. Χρήστος Παπαδημητρίου: Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει όπως περίμεναν πολλοί. Χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ακόμα και ως αριστερός μπακ και έκανε πέντε συμμετοχές.
Η τρόικα των «άσων»
Πέραν των «11», στον αέρα παραμένουν και οι γκολκίπερ της περυσινής ομάδας. Ο Κωνσταντόπουλος είναι ο μόνος που έχει καταλάβει πως δεν έχει μέλλον στην ομάδα. Τον Αραμπατζή θα τον ήθελαν στην ΑΕΚ, αλλά το χρέος των 450.000 ευρώ είναι απαγορευτικό για το μέλλον. Οι Μοσχονάς και Μακρυωνίτης δύσκολα θα παραμείνουν, ακόμα και ως τρίτοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα