Τα χρειάστηκε η Ιταλία

23:46 10/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2014-1ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Μεγάλο διπλό με 1-0 πήρε η Κροατία μέσα στην έδρα της Βουλγαρίας κι έκανε βήμα πρόκρισης.

Η Κροατία είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 36ο λεπτό, ο Ράκιτιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μποντούροφ κατά λάθος έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας της κι έκανε το 1-0.

Η Βουλγαρία προσπάθησε να απαντήσει κι έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Γκάντζεφ στο 42ο λεπτό.

Στην επανάληψη η Κροατία είχε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο γκολ.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Στογιάνοφ, Ποπόφ, Μίνεφ, Μποντούροφ, Α.Ποπόφ, Μιλάνοφ, Ζάνεφ Μανόλεφ, (46' Ίλιεφ), Γκάντζεφ (68' Τόνεφ), Ντιάκοφ, Μικάνσκι (46' Γκαλαμπίνοφ).

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Τσόρλουκα, Σρνα, Βίντα, Πράνιτς, Πέρισιτς, Ράκιτιτς (80' Κόβασιτς), Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Μάντζουκιτς, Όλιτς

ΙΤΑΛΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: 2-1
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Δύσκολη νίκη με 2-1 πήρε η Ιταλία κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Η Ιταλία μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και στο 6' το σουτ του Μαρκίζιο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 9' και ο Ιμόμπιλε έχασε ακόμη μια σημαντική ευκαιρία. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες και στο 44' μετά από κόρνερ του Πίρλο, ο Κιελίνι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 47ο λεπτό, ο Ζάζα αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 76' ο Κιελίνι με αυτογκόλ έφερε στα ίσα το σκορ. Ωστόσο στο 82ο λεπτό, ο στόπερ της Γιουβέντους, με το 3ο γκολ του στο ματς, έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις ο Τζιοβίνκο είχε δοκάρι.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Ρανόκια, Κιελίνι, Μπονούτσι, Νταρμιάν (81' Καντρέβα), Μαρκίζιο, Φλορέντζι (77' Τζιοβίνκο), Πίρλο (73' Ακουϊλάνι), Ζάζα, Ιμόμπιλε.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αφκάγεφ, Καράγεφ, Αλαχβερντίγεφ, Γκουσεΐνοφ, Σαντίγκοφ, Κιρτίμοφο (46' Ραμαλντάνοφ), Αμπντουλάγεφ, Ναζάροφ, Αμιργκουλίγκεφ (86' Ναντίροφ), Νταντάσοφ (59' Χουσεΐνοφ), Αλίγεφ.

ΜΑΛΤΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Τα' Κάλι

Πλάκα έκανε στη Μάλτα η Νορβηγία, καθώς την κέρδισε με 3-0.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Χογκ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κινγκ, ενώ στο 22' ο Ντέλι με κοντινό σουτ έκανε το 1-0 για τη Νορβηγία. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Μάλτα, στο 26ο λεπτό, ο Κινγκ έκανε το 2-0 με όμορφη προσπάθεια. Η Μάλτα έχασε σημαντική ευκαιρία στο 40ο λεπτό, με τον Νάιλαντ να λέει όχι σε σουτ του Φάιλα.

Η Νορβηγία συνέχισε δυνατά και στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό, μετά από σέντρα του Σκιέλμπρεντ, ο Κινγκ με νέα κεφαλιά έκανε το 3-0.

ΜΑΛΤΑ: Χογκ, Άγκιους, Καμιλιέρι, Μουσκάτ, Ρ.Φενέχ (72' Γκριόλι), Π.Φενέχ, Φάιλα, Μπρίφα (72' Κρίστενσεν), Ρ.Μούσκατ, Μίφσουντ, Σκέμπρι (85' Βέλα)

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Νάιλαντ, Ελαμπντελάουι, Λινες, Τετέι (78' Σινγκ), Φόρεν, Νορντβάιτ, Γιόχανσεν, Σκιέλμπρεντ (62' Σάμουελσνεν), Ντέιλ, Κινγκ (75' Νίλσεν), Ελιονούσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα