Τα... ατίθασα νιάτα και η ενίσχυση

08:26 29/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο καλά λόγια έχει ο αθλητικός Τύπος στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αναφορικά με την εμφάνιση της νεανικής ΑΕΚ στο φιλικό με την Πρέστον. Φυσικά δεν λείπουν και σήμερα τα μεταγραφικά. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

SPORTDAY

"Νέα και ωραία" είναι ο τίτλος της εφημερίδας που τονίζει: "Τα ατίθασα νιάτα της ΑΕΚ έβγαλαν υγεία απέναντι στην Πρέστον. Κόντρα στα προγνωστικά έπαιξαν

στα ίσια και έδειξαν ότι η Ένωση έχει μέλλον". Στα μεταγραφικά τώρα τονίζει ότι η ΑΕΚ παίρνει τον Τσουκαλά, όπως αποκάλυψε άλλωστε ο Βαγγέλης Βλάχος ενώ ο Βασίλης Τσιάρτας θέλει να φέρει στην Ένωση τόσο τον Νογκουέρα όσο και τον Ιμπουσούκι με τους οποίους υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

GOAL NEWS

Πρώτο θέμα η ΑΕΚ με τον κεντρικό τίτλο να είναι "Υπάρχει σφυγμός". "Έδωσαν ελπίδες τα μωρά του Βλάχου ενώ η ΑΕΚ φουλάρει για να γεμίσει το ρόστερ της" τονίζει η εφημερίδα. Στα μεταγραφικά τώρα τονίζεται ότι τα τυπικά απομένουν για τον Μάντζιο ενώ κλεισμένος είναι ο Τσουκαλάς. Δυνατά μπαίνει η ΑΕΚ για Κατίδη, Γιαννιώτα ενώ το νέο όνομα που εμφανίζεται είναι αυτό του Στουάνι που πάντα σύμφωνα με το "Goal" είναι το μεταγραφικό πάθος των ανθρώπων της Ένωσης.

LIVE SPORT

"ΑΕΚ, έχεις ταλέντο..." γράφει η εφημερίδα που τονίζει για την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στην Πρέστον: "Άρεσαν οι μικροί, χάλια οι παλιοί". Από εκεί και πέρα κάνει αναφορά στη δήλωση του Βαγγέλη Βλάχου πως θα έρθει τόσο ο Τσουκαλάς όσο και άλλοι παίκτες στην ΑΕΚ ενώ τονίζει ότι σήμερα θα κριθεί αν τελικά ο Βαγγέλης Μάντζιος θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μεταγραφικό το πρώτο θέμα της εφημερίδας με τον Ουρουγουανό Στουάνι να είναι το κεντρικό πρόσωπο. Όπως τονίζεται είναι ο μεγάλος και ο πιο δύσκολος στόχος της ΑΕΚ καθώς πρόκειται για έναν περιζήτητο παίκτη. Από εκεί και πέρα η "Ώρα" μιλάει για "διαβολάκια που κέρδισαν τις καρδιές" αναφορικά με την εμφάνιση της ΑΕΚ στο φιλικό απέναντι στην Πρέστον. Επιστρέφοντας στα μεταγραφικά "όλα ανοιχτά" είναι για τον Μάντζιο ενώ η ΑΕΚ τα δίνει όλα για Κατίδη-Γιαννιώτα.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

"Μπέμπηδες με μέλλον" έχει τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Τα πιτσιρίκια του Βλάχου με δύο προπονήσεις στην Αγγλία άφησαν άριστες εντυπώσεις τηρουμένων των αναλογιών και έδειξαν ότι με 4-5 μεταγραφές μπορούν να πετύχουν το... θαύμα". Από εκεί και πέρα η "Κιτρινόμαρυη" τονίζει ότι έρχεται ο Τσουκαλάς ενώ υπήρξε συνάντηση του Μαύρου με τον Μάντζιο. Τέλος μιλάει για δύο ακόμα ταλέντα που έχει εντοπίσει ο Τσιάρτας στην ισπανική αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα