Τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ο Ρότζερ, ο Κατίδης και ο Βιντιάδης

09:29 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για τον Γιώργο Κατίδη γράφει η εφημερίδα: "Αφιέρωμα στον... επαναστάτη με αιτία της ΑΕΚ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το νυχτερινό σχολείο, η υποτροφία και τα πρώτα χρήματα στον Άρη", αναφέρει το Goal και γράφει στο ρεπορτάζ: "Από τη μία το γεμάτο τατουάζ κορμί του. Από την άλλη το θανατηφόρο βλέμμα και οι ακραίες μερικές φορές αντιδράσεις του, δεν θέλει και πολύ για να κατατάξει κάποιος τον Γιώργο Κατίδη στα λεγόμενα κακά παιδιά του ποδοσφαίρου. Φροντίζει

άλλωστε και ο ίδιος για αυτό, πρωταγωνιστώντας ουκ ολίγες φορές σε διάφορα επεισόδια. Πάντα, όμως, καταφέρνει να επιβιώνει, όπως κάθε παιδί άλλωστε που οι καταστάσεις της ζωής τον ωρίμασαν πρόωρα.

Γεννημένος στην Αμερική, είδε τους μετανάστες γονείς του να χωρίζουν, με τη ζωή του να ανατρέπεται πριν καν συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας του. Το διαζύγιο των γονιών του τον φέρνει πίσω στα πάτρια εδάφη -και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Παρά τα οικογενειακά προβλήματα, ο Κατίδης δείχνει από μικρός πως δεν φοβάται τη ζωή και είναι... αλάνι. Τα χρόνια περνούν, οι αθλητικές του ικανότητες τον κάνουν να ξεχωρίζει και εισάγεται με υποτροφία στο αθλητικό κολέγιο Θεσσαλονίκης, όπου φοιτά μέχρι τη Β' Λυκείου. Την ίδια στιγμή αγωνίζεται στις ακαδημίες του Αρη και μάλιστα λόγω του βεβαρημένου προγράμματος των προπονήσεων στη Γ' Λυκείου φοίτησε σε νυχτερινό σχολείο μαζί με τον Μπουγαΐδη (η μητέρα του οποίου είναι δασκάλα). Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο άλλωστε δεν του άφηνε περιθώρια να κάνει κάτι διαφορετικό. Αν και ξεκίνησε ως αθλητής στίβου σε δρόμους αντοχής, έβλεπε την μπάλα να του κλείνει το μάτι από μικρός και έτσι όταν έμενε ακόμα με τον ξάδερφό του, δεν δίσταζε να αλλάζει τρία λεωφορεία για να μεταβεί από τη μια άκρη της Θεσσαλονίκης στην άλλη για να προπονηθεί.
Το πρώτο χαρτζιλίκι που εξασφάλισε από τον Αρη το διέθεσε για να ανακατασκευάσει το πατρικό του σπίτι στον Αγιο Λουκά Γιαννιτσών, γεγονός που δείχνει πόσο ψηλά έχει τον θεσμό της οικογένειας και πως έχει αρχές και δεν αφήνει κανέναν να πειράξει τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους. Στη Θεσσαλονίκη ήταν υπό την προστασία του Μιχάλη Σηφάκη, με τον οποίον έχουν χτυπήσει τατού στο ίδιο μαγαζί, ενώ διατηρεί κολλητή σχέση με τους Κοτσαρίδη, Διούδη, Γιαννιώτα και Σταφυλίδη. Τον τελευταίο, μάλιστα, παρότι ΠΑΟΚτσής, τον φιλοξενούσε στο σπίτι του, χαρακτηρίζοντάς τον και «αδερφό» του και λέγοντας χαριτολογώντας πως «η μόνη διαφορά μας είναι στην ομάδα αίματος».

SPORTDAY

Με την κίνηση του Ρότζερ Γκερέιρο να δώσει χρήματα στους παίκτες του, ασχολείται η εφημερίδα πρωτοσέλιδα, ενώ γράφει και για τις κινήσεις Βιντιάδη: "Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήραν οι συζητήσεις που είχαν προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα με τις δύσκολες περιπτώσεις πιστωτών της ΑΕΚ (Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ και Χιμένεθ).

Ο λόγος είναι ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης βρισκόταν στο Λονδίνο και σήμερα αναμένεται να έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ώστε να προετοιμάσουν την πολιτική τους.

Ο υποψήφιος επενδυτή

Keywords
Τυχαία Θέματα