Τα 10 ψέματα της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

16:06 12/10/2013 - Πηγή: AEK365

Με φθηνές δικαιολογίες και παιδαριώδη ψέματα εμφανίστηκαν στους ανακριτές και τους εισαγγελείς οι αρχηγοί και οι αρχηγίσκοι της Χρυσής Αυγής. Περιδεείς, προσπάθησαν να κρυφτούν.
Σε καλοκάγαθα αρνάκια και σε ανύποπτες όρνιθες που υπερασπίζονται τη δημοκρατία και τους νόμους μετατράπηκαν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής όταν βρέθηκαν αντιμέτωπα με την απειλή της φυλακής.
Στο γραφείο

του ανακριτή, οι χρυσαυγίτες βουλευτές έβαλαν στην άκρη τον ναζιστικό τσαμπουκά και κατέφυγαν σε τερατώδη ψέματα για να πείσουν ότι η οργάνωσή τους είναι ένα πολιτικό κόμμα σαν όλα τα υπόλοιπα. Η παντελής έλλειψη υπευθυνότητας, τα ψέματα, οι ανακρίβειες και η προσπάθεια να διαγραφούν γεγονότα καταγεγραμμένα από τα ΜΜΕ απομακρύνουν ήδη μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων που δήλωναν ότι στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή. Ο χαρακτηρισμός «κότες τρίλειρες μακροπουπουλάτες» που τους απέδωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη είναι απολύτως ακριβής. Το «Εθνος» παρουσιάζει σήμερα δέκα από τα πλέον εξόφθαλμα ψέματα που είπαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής στις απολογίες τους.

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ πατώντας πάνω στις φωτογραφίες.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα