Συντριβή για Πανιώνιο

23:56 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Οι «κυανέρυθροι» με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο υποτάχθηκαν στους «άνδρες με τα μαύρα» που παρότι φέτος έχουν χάσει πολλή από τη δυναμική τους, μετέτρεψαν σε περίπατο το παιχνίδι με την ελληνική ομάδα.

Μάλιστα αν στο τέλος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν άφηνε στο παρκέ τους θεωρούμενους ως βασικούς τότε πιθανότατα θα μιλούσαμε για μία από τις πιο άσχημες ευρωπαϊκές βραδιές της ομάδας. όχι πως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο και τώρα, καθώς το -31 αποτελεί την έκτη χειρότερη ήττα του Πανιωνίου στην πολύχρονη Ευρωπαϊκή του παρουσία.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο, με τον Πανιώνιο

παρά τα λάθη του να είναι «μέσα» στο παιχνίδι κυρίως χάρη στο επιθετικό ταλέντο του Μακ Κόλουμ που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τους την ταχύτητά του απέναντι στην σαφώς πιο γερασμένη Μπιλμπάο.

Από τα μέσα της δεύτερης περιόδου όμως όταν η διαφορά ανέβηκε σε διψήφια επίπεδα (32-21 στο 14') το παιχνίδι ξέφυγε με τον Πανιώνιο να μη μπορεί να επανέλθει σε κανένα σημείο του.

Οι «κυανέρυθροι» τελείωσαν σε 20 (!) λιγότερα ριμπάουντ (42-22), 8 μόλις ασιστ και 17 λάθη. Ενώ σούταρε με 35% στα σουτ δύο πόντων. Κάπως έτσι η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 30 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και διατηρήθηκε σε αυτά τα επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα