«Συνέβησαν απίστευτα πράγματα»

17:56 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Απογοητευμένος με τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την άφιξη των «ερυθρόλευκων» από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα.«Υπάρχει μία πικρή αίσθηση γιατί συνέβησαν κάποια απίστευτα πράγματα και από την πλευρά μας και από την πλευρά της Εφές,» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι και οι διαιτητές... συγκεκριμένα ο Λαμόνικα στο τέλος, ένα σφύριγμα που ήταν καθαρά η μπάλα δικιά μας, βγήκε έξω δηλαδή όταν την έκλεψαν, αλλά τέλος πάντως συνέβησαν όσα πράγματα έπρεπε να μη συμβούν για να χάσουμε το ματς. Είτε είναι μεγάλη αποτυχία, είτε μεγάλη επιτυχία πρέπει μέσα σε μία ημέρα να τη ξεχάσεις, διδασκόμενος από τα λάθη που έχεις κάνει και να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Ευτυχώς, για μας δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι.

Έχουμε την ευκαιρία στην έδρα μας, αυτό που με κόπο προσπαθήσαμε όλη τη χρονιά, να έχουμε δηλαδή το πλεονέκτημα έδρας, να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ που νομίζω ότι την αξίζουμε σύμφωνα με τη συνολική μας απόδοση στη σειρά με την Αναντολού Εφές, αλλά και ιδιαίτερα λόγω της εμφάνισής μας χθες. Νομίζω πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αν ο Ολυμπιακός κάνει τα πράγματα που πρέπει σωστά, δεν χάνει. Νιώθω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα... και όλη τη χρονιά και στη σειρά και καλούμαστε να το αποδείξουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα