Συνεργασία της FIVB με τον OHE

00:26 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με την ευκαιρία της 33ης συνδιάσκεψης της FIVB, που πραγματοποιήθηκε στο Ανχάιμ της Καλιφόρνια, ο απερχόμενος πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τζίνζονγκ Γουέι είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον ειδικό σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την αθλητική ανάπτυξη και την Ειρήνη, Γουίλφριντ Λέμκε. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών για την υλοποίηση των στόχων των Ηνωμένων Εθνών.

Από το επόμενο έτος,

η FIVB θα γίνει ένας από τους εταίρους γα την οργάνωση των καμπ, που διεξάγονται με πρωτοβουλία του Γραφείου των Σπορ για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη. Aυτά τα καμπ προσφέρουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για να υπάρξει ανάπτυξη δεξιοτήτων από τους νέους κάθε περιοχής, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν καλύτερα τον αθλητισμό και να επηρεάσουν θετικά τις κοινότητές τους.

Ο ρόλος της FIVB είναι να στείλει προπονητές βόλεϊ, αλλά και σπουδαίους αθλητές που αποτελούν πρότυπα για επίδοξους παίκτες.

Ο σύμβουλος του ΟΗΕ εξήρε την προσφορά του απερχόμενου προέδρου της FIVB, ενώ τόνισε ότι ελπίζει σε καλή συνεργασία και με τον διάδοχό του, Δρ Άρι Γκράσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα